Με απόλυτη σύμπνοια και συναίνεση η επόμενη ημέρα στην ΕΠΣ Τρικάλων

Στις τάξεις της ΕΠΣ Τρικάλων το σοκ ήταν μεγάλο μετά την απώλεια του προέδρου Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος επί 28 έτη βρισκόταν στα ηνία της ‘Ενωσης αφήνοντας σημαντικό έργο.

Η τραγική αυτή εξέλιξη είναι γεγονός ότι έχει ενώσει ακόμη περισσότερο τα μέλη του ΔΣ, που ετοιμάζονται να δρομολογήσουν τις απαραίτητες εξελίξεις για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore o νέος Πρόεδρος της ΕΠΣΤ αναμένεται να προκύψει με απόλυτη σύμπνοια και συναίνεση , κάτι που θα ήθελε και ο εκλιπών, άλλωστε.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα προκειμένου η ‘Ενωση Τρικάλων να αποκτήσει τον νέο επικεφαλής, τον άνθρωπο που θα τραβήξει μπροστά, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του Θανάση Μπουτζιώλη, έως και το Καλοκαίρι του 2026, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες αρχαιρεσίες.

Related posts

Στην Εθνική U17 ο Μπατατέγας (ΑΣΚ) για το Διεθνές Τουρνουά της Ρουμανίας

Μαρίνα Κοντοτόλη: «Περηφάνια και συγκίνηση για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών των Special Olympics Τρικάλων».

Επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΑΕΛ από τον Πρόεδρο της Delopoulos Trans Ζήση Ντελόπουλο