Mαυριάς: “Μέσα Ιανουαρίου μπορεί να ξεκινήσει η SL2”

EURO UNDER 19 το 2015 στο AEL FC ARENA. Στην Εθνική Ελλάδας του Γιάννη Γκούμα, με το Νο 7, αριστερό χαφ αν και έχει το δεξί καλό πόδι, ο Δημήτρης Μαυριάς.

Για αυτό έπαιζε στην θέση αυτή. Για να συγκλίνει και να σουτάρει. Ένα από τα καλά του προσόντα. Το έδειξε από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του με την ΑΣΑ. Τι διάκριση για την Καρδίτσα αφού εκτός από τον Δημήτρη, βασικός ήταν και ο Ζήσης Καραχάλιος στην θέση του αμυντικού χαφ. Τι εμπειρία και για τους δύο που πάτησαν τον ίδιο αγωνιστικό χώρο με τους Λιρόι Σανέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Μάρκο Ασένσιο. Οι δύο πρώτοι παίζουν στην ΜΠΑΓΕΡΝ και ο τελευταίος στην ΡΕΑΛ. Τα έχει αυτά το Ποδόσφαιρο.

Οι τρεις αυτοί παίκτες γεννήθηκαν στην κατάλληλη χώρα. Αλλά και ο Δημ. Μαυριάς είναι υπερήφανος που φόρεσε την φανέλα με το Εθνόσημο. Στα 24 του ΑΣΑ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ και τώρα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Σημαντικές και ιστορικές ομάδες.

Η «καραντίνα» τον βρίσκει στην Λάρισα που είναι η μόνιμη κατοικία του, εκεί γεννήθηκε αν και κατάγεται από το Φύλλο.

«Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος και πιστεύω η ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ 2 θα τα καταφέρει. Η μπάλα θα κυλήσει ξανά στο χορτάρι. Αν είχαμε ξεκινήσει, θα συνεχίζαμε κανονικά, αφού έχουμε το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με την ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ.

Επειδή θα χρειαστεί να κάνουμε και μία μίνι – προετοιμασία αφού έχουμε μείνει πίσω, μέσα Ιανουαρίου μπορεί να γίνει η σέντρα. Θα είναι δικαίωση για τις ομάδες που έκαναν τόση προσπάθεια για τους παίκτες που είναι επαγγελματίες και ζουν από το Ποδόσφαιρο.

Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα με αξιόλογο τεχνικό τιμ και ένα ρόστερ που από τα φιλικά ακόμη έδειξε ότι έχει δυνατότητες.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλό Ποδόσφαιρο. Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για όλους και αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές από τις άλλες αλλά μπορούμε να φανούμε δυνατοί και σύντομα να δώσουμε ραντεβού στο γήπεδο», λέει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός…

Πηγή: Karditsasport

Related posts

Γενικός Διευθυντής στην ΑΕΛ ο Τσιμπανάκος

Δεν ξεχνάει την ΑΕΤ ο Στέφανος Παλαβράκης

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας