Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

Δυστυχώς και η αποψινή επαναληπτική γενική συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα δεν έβγαλε κάποια ουσιαστική είδηση για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα, πέρα από το ότι αναλαμβάνει την ομάδα πενταμελής επιτροπή, η οποία και θα την τρέξει μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση ή έστω να παρθεί κάποια απόφαση με το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατ’ αρχήν στο χώρο της συνέλευσης δε βρέθηκαν ούτε ο Καγιούλης, ούτε ο Μαντζανάς. Για τον πρώτο ειπώθηκε από το γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη ότι ζήτησε λίγο χρόνο ακόμη για να απαντήσει αν τελικά θα πάρει την ομάδα. Ωστόσο, κάποιοι στην αίθουσα δυσανασχέτησαν τονίζοντας ότι χρόνος δεν περισσεύει πλέον, ενώ ακούστηκε ότι ο κ. Καγιούλης ακύρωσε και ραντεβού που είχε με το Δήμαρχο Νίκο Σακκά.

‘Οσον αφορά το Μαντζανά όπως αναμενόταν δε βρέθηκε και εκείνος στη συνέλευση, λόγω των κακών σχέσεων με τη διοίκηση του ερασιτέχνη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ότι εντός των επόμενων ημερών θα κάνει πρόταση στην προσωρινή διοικούσα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 4/7 θα πρέπει να αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας, ενώ όπως γίνεται κατανοητό εάν δεν ευδοκιμήσει τελικά το ενδιαφέρον ενός εκ των παραπάνω, το απευκταίο σενάριο πλησιάζει απειλητικά για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ποιο είναι αυτό; Ο οικειοθελής υποβιβασμός στο τοπικό, κάτι που σίγουρα θα σημαδέψει για πάντα την ομάδα και θα αποτελέσει όνειδος, για έναν ιστορικό σύλλογο πόλεως όπως είναι τα Τρίκαλα να μην καταφέρει να κατέλθει στη Γ’ Εθνική και αντ’ αυτού να επιλέξει το δρόμο της Α’ Ερασιτεχνικής.

Related posts

“Ψηλώνουν” και άλλο με την είσοδο Ρούσσα, Διαμαντή στη διοίκηση τα Αμπελάκια

Δήμητρα/Απόλλων: Όμορφο ποδόσφαιρο και εμπειρίες στο τουρνουά της Καλαμπάκας!

Trikala Basket: Φυσιοθεραπευτής τη νέα σεζόν ο Τσέτης