“Mάτωσε” για να νικήσει, αλλά μετράει η πρόκριση

Μία απίστευτα αγχωτική πρόκριση σημείωσε ο ΑΟ Τρίκαλα επικρατώντας επί της Θύελλας Πατρών με 2-1 για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι σίγουρα δε βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή μέρα, αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά για αυτό, ωστόσο επικράτησαν τελικά με 2-1 και περιμένουν το άλλο Σαββατοκύριακο τον Παναργειακό του Γιώργου Βαζάκα.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, τα Τρίκαλα δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης ήταν ανώτερα απ΄τον αντίπαλο στο Α’ ημίχρονο , όπου και κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0.

Στην επανάληψη η Θύελλα το πίστεψε πήρε μέτρα και ήταν εκείνη που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος, για να φτάσει στην ισοφάριση, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Τα Τρίκαλα και πάλι έμειναν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, αλλά είχαν την ουσία και λίγα λεπτά πριν το φινάλε πήραν τη νίκη με 2-1 που ήταν και το ζητούμενο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ακόμη ότι παρά τη ζέστη και το ότι ορισμένοι συμπολίτες μας βρέθηκαν λόγω Κυριακής εκτός νομού, το στάδιο είχε αρκετό κόσμο, με τους φιλάθλους να δείχνουν σε πρώτη φάση να στηρίζουν τη νέα προσπάθεια.

Επίσης, ακόμη και όσο το ματς δεν πήγαινε καλά για τους κυανέρυθρους οι φίλαθλοι έδειξαν τη συμπεριφορά, εμψυχώνοντας τους παίκτες.

Με αρκετούς φιλάθλους τα είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Καγιούλης, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές, καθώς φάνηκε και σήμερα ότι η ομάδα χρειάζεται και άλλη ενίσχυση, ώστε να φτάσει στα επίπεδα που θέλουν τόσο οι διοικούντες, όσο και ο κόσμος.
Στο 15′ ο Θοδωρής Λουκάς πέτυχε το 1-0 , ο Κούστα ισοφάρισε στο 59′ σε 1-1 για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Θέμης Αλεξίου στο 82′ έπειτα από ασίστ του Σκόνδρα.
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουμε τον Παναργειακό.
ΑΟ Τρίκαλα: Γκέκας, Σκούπρας, Σινγκ, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Πατρώνης (77′ Μπραντίτσας) Σαμαντάς (77′ Μάγγος), Λουκάς, Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης, Αλεξίου
Θύελλα Πατρών: Τσιρίνης, Κωνσταντινίδης, Θανόπουλος, Αγουρίδης, Βλασσόπουλος Θ., Κουτσαντώνης, Ντίνος , Γεωργαντόπουλος, Βλασσόπουλος Ν., Κυριακόπουλος, Κούστα

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!