Magrone: «Με εντυπωσίασε το πλάνο των κ. κ. Αιβάζογλου, Λάλα»-Tι δήλωσαν και οι Νιάρος, Ριζογιάννης

Στο γήπεδο Πυργετού βρέθηκε την Παρασκευή το Trikalascore και μας παραχώρησε δηλώσεις ο νέος τεχνικός του Α.Ο Τρίκαλα David Magrone με το συνεργάτη του Λεωνίδα Μπίλη να εκτελεί χρέη μεταφραστή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Magrone αναφορικά με:
-Τις πρώτες εντυπώσεις στην πόλη των Τρικάλων και τις καιρικές συνθήκες:
«Μου αρέσει ο ζεστός καιρός, αλλά οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Είμαστε πολύ νωρίς μόλις στην 5η ημέρα της προετοιμασίας. Θα προσθέσουμε σίγουρα παίκτες στο ρόστερ μας, αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς έχουμε όλο το χρόνο να προσθέσουμε τους παίκτες που θέλουμε».
-Σχετικά με το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα και οι προσωπικές του φιλοδοξίες μέσα από τον Α.Ο Τρίκαλα:
«Η συνεργασία ήρθε μέσα από τον κ. Χρήστο Λάλα και με τον κ. Αιβάζογλου στη συνέχεια. Με εντυπωσίασε με το πλάνο τους και δέχτηκαν την πρόταση με μεγάλη ευχαρίστηση. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι καλό στη νέα μου ομάδα».
-Αναφορικά με την αγωνιστική του φιλοσοφία, τις επικείμενες μεταγραφές και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι:
«Το πλάνο μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο κατοχής, ελκυστικό, με την μπάλα κάτω, απλά δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές μας. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και αισιοδοξούμε ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο που σας είπα. ‘Οσον αφορά το Καρπενήσι, η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη για τους παίκτες, με σκληρή προετοιμασία, προκειμένου στο γήπεδο να καταφέρουμε να βελτιώσουμε πράγματα».

 

 

 

Νιάρος: «Θα είναι πιο ανταγωνιστικός ο φετινός Α.Ο.Τ»

 

Στο Τrikalascore μίλησε και ο αρχηγός του Α.Ο Τρίκαλα Χρήστος Νιάρος, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους».
Αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, στο αν θεωρεί ότι τα Τρίκαλα θα παρουσιαστούν φέτος πιο ανταγωνιστικά και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος θα επιστρέψει φέτος στο γήπεδο.
Αναλυτικά:
«Είμαι ευχαριστημένος που παραμένω για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα της πόλης μας, στον ΑΟΤ. Από κει και πέρα εύχομαι να έχουμε υγεία . Ελπίζω να έχουμε καλή προετοιμασία, βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη εβδομάδα.
Αρχικά θέλω να πω ότι ο κ. Αιβάζογλου πάντα ήταν δίπλα μας, μας στήριζε, έβγαζε υγεία προς τα έξω.
Οι άνθρωποι οι καινούργιοι έχουν ένα πλάνο το οποίο το συζητήσαμε, μας άρεσε η ιδέα τους και θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά.
Χρειάζονται στήριξη είναι καινούργιοι στην πόλη και εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας θα τους βοηθήσουμε.
Αρχικά είμαστε στην πρώτη εβδομάδα. Το πιο δύσκολο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι καιρικές συνθήκες.
Ξεκινήσαμε με 45 βαθμούς. Από κει και πέρα η θερμοκρασία έπεσε . Στην προετοιμασία θα δουλέψουμε επάνω σε τακτικά κομμάτια που θα μας πει ο προπονητής μας.
Και πιστεύω ότι μετά από 10 μέρες που θα κατέβουμε από το βουνό θα είμαστε έτοιμοι.
Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι είναι πιο ανταγωνιστική, γιατί ήρθαν κάποια παιδιά όπως οι Κουσκουνάς, Σανδραβέλης , κάποιοι νεαροί παίκτες που θα μας βοηθήσουν και θα εξελιχτούν μέσα από μία μεγάλη ομάδα όπως είναι τα Τρίκαλα.
Πέρυσι ήταν μία περίεργη χρονιά χωρίς φιλάθλους που μας επηρέασε αρνητικά.
Γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει αυτή η πόλη από τους φιλάθλους της. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να γεμίσει το στάδιο».

 

Ριζογιάννης: «Θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

O  εκ των αρχηγών του Α.Ο Τρίκαλα Παντελής Ριζογιάννης μίλησε και αυτός με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του εδώ και μερικές ημέρες.
Ο «Ρίζο» αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ομάδα, στα νέα δεδομένα, τους στόχους και φυσικά το επίπεδο προετοιμασίας.
Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω σε αυτή την ομάδα για ακόμη μία χρονιά. ‘Εχουμε ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και λίγες μέρες, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες λόγω ζέστης εμείς συνεχίζουμε ωστόσο τη δουλειά μας και θα πάμε για το καλύτερο.
‘Εχουμε μπροστά μας όλη την προετοιμασία και σε λίγες μέρες θα πάμε στο βουνό να δουλέψουμε με ιδανικές καιρικές συνθήκες.
Ο καινούργιος προπονητής είναι φιλόδοξος. Εμείς διατηρώντας το καλό κλίμα που είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε και αυτός μέσα από τη δουλειά του να βοηθήσει εμάς.
‘Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Νίκος Κουσκουνάς και ο Δημήτρης Σανδραβέλης θεωρώ ότι θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική.
Τα πράγματα να πάνε φέτος καλά με τον κορωνοιό, να μην έχουμε πρόβλημα. Ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας, να μας στηρίξει και εμείς θα τους κάνουμε χαρούμενους»

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις