Λαμπρό Reunion για τους αποφοίτους 2003 του 3ου Λυκείου Τρικάλων στο Diverso(PICS)

Την ευκαιρία να συναντηθούν έπειτα από 20 και πλέον έτη μετά την τελευταία φορά που κάθισαν στα θρανία, είχαν την ευκαιρία οι απόφοιτοι του 2003 του 3ου Λυκείου Τρικάλων.

Το όμορφο αυτό Reunion πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Cafe Diverso, το οποίο φόρεσε τα γιορτινά του για τις ανάγκες της ωραίας αυτής βραδιά.

Οι παλιοί συμμαθητές, μεταξύ των οποίων και ο εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος Τζιοβάνι Πλεσιώτης συναντήθηκαν σε πολύ όμορφο κλίμα και θυμήθηκαν τα παλιά από τα αξέχαστα μαθητικά χρόνια.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία του Diverso, πίνοντας το ποτό τους με φόντο το Ληθαίο ποταμό, ενώ για τις ανάγκες της βραδιάς επιστρατεύτηκε και Dj , που ανέλαβε το μουσικό κομμάτι του Reunion, ανεβάζοντας παράλληλα το κέφι.

Σε όλους θα μείνει αξέχαστη αυτή η εκδήλωση, με τους συμμετέχοντες στο Reunion να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μία νέα επανένωση τα επόμενα χρόνια.

Για το Diverso η εκδήλωση αυτή αποτελεί την απαρχή μιας σειράς από αξέχαστων Events που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και τους καλοκαιρινούς μήνες στο δημοφιλές στέκι, ενώ την Παρασκευή αποτελεί το γενέθλιο πάρτι για τα 14 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος.

Δείτε εικόνες του Trikalascore από το σημερινό Reunion των αποφοίτων 2003 του 3ου Λυκείου Τρικάλων:

 

 

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά