Κύπελλο Ελλάδος: ‘Ετσι θα γίνει η φετινή διοργάνωση

Με ομάδες της Super League 2 θα συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας εφόσον δοθεί άδεια για σέντρα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Το νέο φορμάτ για τη συνέχιση στο Κύπελλο Ελλάδας οριστικοποιήθηκε στη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (17/12). Το σύστημα διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης επικυρώθηκε με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει τη διαδικασία για τη σεζόν 2020-2021.

Το Κύπελλο Ελλάδας θα συνεχιστεί με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Για τη 2η κατηγορία ειδικότερα η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΟ περιμένει να δει εάν δοθεί το πράσινο φως για σέντρα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου στην SL2 για να προχωρήσει και το πλάνο έχει καταρτίσει για το Κύπελλο. Σημαντική παράμετρος για τη φετινή διοργάνωση είναι και το γεγονός πως στη φάση των «16» οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Η πρώτη φάση θα αποτελείται από τις 12 ομάδες της Super League 2 και τις ομάδες της Super League 1 από τη 7η έως τη 14η θέση της σεζόν 2019-20. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν 12-13-14/1.

Στη δεύτερη φαση θα μπουν οι ομάδες που τερμάτισαν από 1η έως 6η θέση της Super League 1, συν φυσικά τις 10 ομάδες που θα έχουν πάρει την πρόκριση από την πρώτη φάση. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 19-20-21/1 και οι ρεβάνς 2-3-4/2.

Mikriliga.com

Related posts

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ ΤRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Trikala Basket:Tη Μ. Τετάρτη ο δεύτερος τελικός με τη Νήαρ Ηστ- 3 ευρώ γενική είσοδος

‘Ετοιμος για τον πρώτο τελικό ο ΑΟΤ BC-Γενικό κάλεσμα στους φιλάθλους