Ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα μπάσκετ

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Παράλληλα, η ΕΟΚ αναφέρει ότι θα γίνουν γνωστά και τα προγράμματα των αγώνων αλλά και τα πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2.

Related posts

Mε “ιερά τέρατα” της προπονητικής στο EuroLeague Head Coaches Board ο Παναγιώτης Γεωργούλας

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή