Ξεκίνησε να τσεκάρει παίκτες ο Ψιμουλάκης

Την ώρα που άπαντες περιμένουν το πολυπόθητο «ΝΑΙ» από το Χρήστο Γιαλιά, προκειμένου να επιστρέψει έπειτα 5 χρόνια στον ΑΟ Τρίκαλα, φαίνεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει ορισμένες κινήσεις.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιαλιάς, περιμένει για να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει τα Τρίκαλα, να υλοποιηθούν κάποια πράγματα που ζήτησε, όπως για παράδειγμα οι εργασίες αντικατάστασης στο χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου, κάτι το οποίο θεωρεί πολύ βασικό και όχι άδικα.
Από κει και πέρα ο Χρήστος Γιαλιάς έχει μιλήσει εδώ και καιρό με το Σταύρο Ψιμουλάκη, λέγοντάς του ότι σε περίπτωση που εκείνος είναι πρόεδρος στον ΑΟ Τρίκαλα, αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή.
Μάλιστα, ζήτησε από τον Ψιμουλάκη όλο αυτό το διάστημα να τσεκάρει παίκτες, προκειμένου όταν ξεκινήσει ο προγραμματισμός, να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να υπάρχει μία λίστα με ποδοσφαιριστές ικανούς να ανταπεξέλθουν στους στόχους που θα τεθεί, όποιοι και αν είναι αυτοί, αν και με το Γιαλιά πρόεδρο, δύσκολα θα υπάρξει κάτι άλλο πέρα από τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή της ομάδας στη SL2.
Ο Σταύρος Ψιμουλάκης ήδη έχει τσεκάρει δεκάδες παίκτες, οι περισσότεροι από την περιοχή μας, σε περίπτωση που επιλεγεί το Τρικαλινό μοντέλο, με γηγενείς ποδοσφαιριστές να απαρτίζουν στο σύνολό του, το έμψυχο δυναμικό.
‘Όλα τα παραπάνω προς το παρόν παραμένουν θεωρητικά, καθώς προέχει το «ΝΑΙ» του Γιαλιά, το οποίο περιμένει εναγωνίως ο φίλαθλος κόσμος.

Related posts

‘Ολα τα ψάρια εποχής Δευτέρα πρωί θα τα βρείτε στους πάγκους του Ιχθυοπωλείου Κλάντζου(PICS)

Το Βαλτινό πήρε το γειτονικό ντέρμπι με το Γοργογύρι μπροστά σε περισσότερους από 250 θεατές!!!(PICS)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κεφαλοβρυσιακού ο Κέφος