Ξεκίνημα με ήττα για την ΑΕΤ στην Α1′ ΕΣΚΑΘ

Το πρώτο παιχνίδι της για το φετινό πρωτάθλημα της Α1′ ΕΣΚΑΘ, έδωσε η ΑΕ Τρικάλων η οποία συνεχίζει την πορεία της στον χώρο του μπάσκετ.
Μετά τον χαμό του Χρήστου Γκότα, του ανθρώπου που αποτελούσε την ψυχή του σωματείου, η διοικούσα επιτροπή των Trikala Basket αποφάσισε να μην αφήσει να σβηστεί η ΑΕΤ από τον μπασκετικό χάρτη και την πήρε υπό την αιγίδα της. Η ΑΕΤ θα αποτελέσει ένα από τα τμήματα υποδομής του οργανισμού. Έτσι λοιπόν το Σάββατο στο παρκέ της Μπάρας η ΑΕΤ, με νεαρούς αθλητές το ρόστερ της, αντιμετώπισε την ΑΕΛ και παρά τις απουσίες της (Τσιάκαλος, Στάππας), στάθηκε καλά κόντρα στους Λαρισαίους αν και ηττήθηκε με 58-69.
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 33-41, 46-58, 58-69
ΑΕΤ: (Τζιμούρτος – Παπαγιάννης) Μαρινάκης, Παπαγιάννης 3(1), Ντόνας, Ναλμπάντης 2, Μαραθοκαμπίτης 11, Τραγιανάδης 8, Σιαφάκας 3(1), Ελευθεριάδης, Τζόκας 22(5), Αργυρόπουλος, Βήτας 2, Διαλεσιώτης 9.

Related posts

Σε δυνατό τουρνουά Socca συμμετείχαν τμήματα του ΑΟ Τρίκαλα(PICS)

LIVE STREAMING από το Trikalascore η φιέστα του Διγενή Νεοχωρίου

Θύελλα Μεγαλοχωρίου: Φιλικό με αντίπαλο έκπληξη για την απονομή του Σούπερ Καπ