Κοντά στην παραμονή στην ΑΕ Μουζακίου η Τρικαλινή “εξάδα”

Οι έξι Τρικαλινοί που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ΑΕ Μουζακίου είχαν κατά κοινή ομολογία πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας την ποιότητα και την εμπειρία τους.

Ο λόγος για τους Τζέλη, Γκαντιά, Καλαμαρά, Ιωάννου, Γιαννούλα, Πολυζόπουλο, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανανεώσουν όλοι με το σωματείο της Καρδίτσας, το οποίο και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει να κάνει πρωταθλητισμό στην Α’ ΕΠΣΚ.

Πάντως, τους παραπάνω παίκτες έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες του νομού μας, που μέχρι και τώρα προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά θεωρείται μάλλον απίθανη η αποχώρησή τους.

Να σημειωθεί ότι προπονητής στην ΑΕΜ είναι ο Βαγγέλης Μπρισίμης, που ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με το σωματείο.

Related posts

Καλοκαίρι στα Τρίκαλα σημαίνει… Χειροποίητο! Απολαυστικές γεύσεις και γρήγορο delivery για κάθε στιγμή της ημέρας

Η Τρικαλινή Ζύμη φέρνει στο τραπέζι σας την αυθεντική γεύση της παράδοσης – Πίτες που ξεχωρίζουν από την πρώτη μπουκιά!

Καταλήγει σε Κατσιάκο για την άκρη του πάγκου η Θύελλα Μεγαλοχωρίου