Κοντά στην παραμονή ο Αγγελάκης στο Διγενή-Αυτά συζητήθηκαν στο ΔΣ του σωματείου

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η ετήσια, καθιερωμένη γενική συνέλευση του Διγενή Νεοχωρίου.

Δεδομένου ότι το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο έχει θητεία ενός ακόμη έτους, δε θα μπορούσε να συζητηθεί κάτι σχετικά με αυτό το κομμάτι, οπότε τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν άλλα.

Κατ’ αρχήν συζητήθηκε το θέμα του προπονητή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι υπάρχει ομόφωνη στήριξη προς το πρόσωπο του Νίκου Αγγελάκη, τον οποίο θεωρούν ως τον κατάλληλο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του και ο προπονητής που δε μπόρεσε να δώσει το παρόν στη συνέλευση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον έφεραν εκτός Τρικάλων είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε η λογική λέει ότι εκτός απροόπτου θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για ακόμη μία χρονιά.

Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά σε κάποια οργανωτικά θέματα, αλλά και ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς που έπεσε, ενώ το βάρος θα πέσει και πάλι στην ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί ξανά λίγες ημέρες πριν το 15Αύγουστο με δυνατό μουσικό σχήμα.

Στο Νεοχώρι λοιπόν φροντίζουν από νωρίς να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για τη νέα χρονιά, καθώς αυτό θα βοηθήσει το γενικότερο σχεδιασμό.

Related posts

Mε καλοκαιρινή διάθεση και ψάρια που…σπαρταράνε σε μοναδικές τιμές το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος(PICS)

Τι έρχεται για τον ΑΟ Τρίκαλα, καμία ανάμιξη του Δημάρχου στην επόμενη ημέρα

Επίλεκτοι Σκιάθου και Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ πρόσφεραν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα(PICS)