Κοντά σε Στέφανο Ψύχο ο ΠΟ Φήκης

Ο Τάκης Ρούσσας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΟ Φήκης και οι ιθύνοντες του σωματείου καλούνται άμεσα να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore αυτός δε θα είναι άλλος από το Στέφανο Ψύχο,  ο οποίος εργάζεται αυτό τον καιρό στον Κεφαλοβρυσιακό.

Οι διοικούντες του σωματείου του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και έχουν συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουν επί του θέματος.\

Να σημειωθεί ότι την επιλογή Ψύχου, φαίνεται ότι πρόκρινε το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΟ Φήκης, αρκετοί εκ των οποίων έχουν εργαστεί μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν.

‘Οπως και να έχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά , με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται πάντως πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΟΦ.

Related posts

Α.Ο Γοργογυρίου: Επιστροφή Κουφονίκου Καμπλιώνη και προσθήκη εμπειρίας με Φίλιππα Ζαχαράκη

‘Eσκασε “βόμβα” μεγατόνων με Ηλία Τσαρούχα στον Α.Ο Βαλτινού!!!

Τρεις μορφές του Τρικαλινού ποδοσφαίρου στα “Μεζεδοκαμώματα”