Κλείνει άμεσα προπονητής, συμφωνίες με παίκτες και οργάνωση των ακαδημιών

Η επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα φέρνει τη νέα τάξη πραγμάτων να έχει ξεκινήσει να οργανώνεται και ο κάθε ένας που συμμετέχει σε αυτή να έχει αναλάβει το πόστο του, δουλεύοντας άπαντες σε πυρετώδεις ρυθμούς, λόγω του χαμένου χρόνου που έχει φέρει τον προγραμματισμό πίσω, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Στέλιος Μπέκας βρίσκεται από την Πέμπτη στα Τρίκαλα και είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει όλα τα οργανωτικά θέματα της ομάδας, όντας το δεξί χέρι του Νίκου Καγιούλη, ο οποίος επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται μόνιμα στη Γερμανία.

Ο Νίκος Σαμολαδάς αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το αγωνιστικό σκέλος και είναι ο άνθρωπος που θα χτίσει το νέο ΑΟ Τρίκαλα, όπως έκανε ξανά πριν μερικά χρόνια.

Στο κομμάτι αυτό θα υπάρξει σημαντική βοήθεια και από τον Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος γνωρίζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές λόγω της πολυετούς θητείας του στον Απόλλωνα Λάρισας μπορεί να μιλήσει με κάποιους εξ’ αυτών.

Στο θέμα του προπονητή ο Τυριακίδης, παρά ένα σοβαρό προσωπικό του θέμα, αναμένεται τελικά να πει το ναι και να αναλάβει τους κυανέρυθρους.

‘Απαντες άλλωστε φαίνεται να συμφωνούν με τη συγκεκριμένη επιλογή.

Πρώτος στόχος του Νίκου Σαμολαδά είναι να πείσει τους αδερφους Νίκο και Γιάννη Σκόνδρα να παραμείνουν στα Τρίκαλα, κάτι που δε θα είναι εύκολο, λόγω και των καλών προτάσεων που φαίνεται να έχουν αμφότεροι.

Από κει και πέρα όπως έχουμε ήδη γράψει αναμένεται να παραμείνει το σύνολο των νεαρών παικτών του φετινού ρόστερ, μεταξύ των οποίων και ο Κωστόπουλος.

Αφού κλείσουν όλα αυτά τα θέματα, εν συνεχεία θα τρέξουν και τα μεταγραφικά, όπου ήδη έχουν γίνει κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί ιδιαιτέρως η ομάδα.

Με όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι ο ΑΟ Τρίκαλα τη νέα σεζόν , πιθανότατα θα διαθέτει μία αξιόλογη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, τους στόχους θα θέσει η ίδια η διοίκηση.

Τέλος, σχετικά με το νευραλγικό κομμάτι των Ακαδημιών, όπως επίσης έχουμε γράψει ο Γιάννης Καλιτζάκης αναμένεται να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει υπεύθυνος, ενώ θα πλαισιωθεί από αξιόλογους προπονητές, προκειμένου να συνεχιστεί το αξιόλογο έργο που άφησαν οι προκάτοχοί τους.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο