Κερδίζουν τις εντυπώσεις και σαρώνουν τα διαρκείας οι ‘Ικαροι

Οι εντυπωσιακές κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι ‘Ικαροι, ενώ έπεται και συνέχεια, δεν περνούν απαρατήρητες και από τον κόσμο.
Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι βλέπουν ότι χτίζεται μία σούπερ ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που όχι απλά θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο όπου θα αγωνιστεί, αλλά ταυτόχρονα μπορεί κάλλιστα να χτυπήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κρατήσουν όλο το βασικό τους κορμό, με εξαίρεση το Σωτήρη Γκιουλέκα, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα του Αμπελώνα, ενώ και οι προσθήκες που έχουν γίνει είναι δυνατές, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνουν 1-2 ακόμη κινήσεις εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σημαντικό είναι ακόμη το ότι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Γρηγόρης Γιασάρης, ένας από τους πλέον έμπειρους προπονητές της κατηγορίας που μπορεί κάλλιστα να την οδηγήσει πιο ψηλά, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και με άλλες ομάδες.
Οι άνθρωποι των Ικάρων βλέπουν ότι όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα έχουν θετικό αντίκτυπο στους Τρικαλινούς μπασκετικούς, καθώς η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί έως τώρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική , ενώ η διάθεση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμένεται το κλειστό της Μπάρας να γεμίζει ασφυκτικά σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των κιτρινόμαυρων.
Ικανοποιητική είναι και η συνδρομή των Τρικαλινών επιχειρήσεων που στηρίζουν για μία ακόμη χρονιά τους Ικάρους, καθώς γνωρίζουν ότι στηρίζουν μία αξιόλογη προσπάθεια που έχει αρκετές πιθανότητες στο τέλος της επόμενης σεζόν να συνδυαστεί με μία σημαντική επιτυχία για το Τρικαλινό μπάσκετ.
Η χρονιά αρχίζει λοιπόν με τους καλύτερους οιωνούς για το Τρικαλινό συγκρότημα που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, μακριά από συγχωνεύσεις και συνενώσεις εδώ και δεκαετίες.

Related posts

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Κρομμύδας: “Με αυτό το ρόστερ ήξερα ότι θα ανεβαίναμε”

Ευχαριστήριο από τον ΑΣ Μετέωρα