Κέρδισε πόντους ο Καγιούλης, αλλά όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να βρεθώ στη συνέντευξη τύπου του ισχυρού άνδρα του ΑΟ Τρίκαλα Νίκου Καγιούλη, ωστόσο βλέποντας το βίντεο αυτής, έχω ξεκάθαρη εικόνα για τα όσα ειπώθηκαν γενικώς.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, παρά το ότι σε κάποιες στιγμές της συνέντευξης στριμώχτηκε , είναι γεγονός ότι διατήρησε την ψυχραιμία του, απαντώντας σε κάθε τι για το οποίο ερωτήθηκε και σε γενικές γραμμές τα λεγόμενά του έβγαλαν μία σχετική σοβαρότητα.

Εξάλλου, όπως ο ίδιος τόνισε εξ’ αρχής και αυτό έχει μεγάλη σημασία, τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του ήρθαν στα Τρίκαλα, γιατί τους ζητήθηκε να έρθουν και δεν ήρθαν από μόνοι τους.

Αυτή η λεπτομέρεια, πιθανώς να έχει μεγάλη σημασία και για το μέλλον της ομάδας.

‘Ολα όσα είπε καταδεικνύουν ότι έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο προφανώς και χρειάζεται το χρόνο του για να υλοποιηθεί, οπότε θα πρέπει να υπάρχει υπομονή, τόσο στους διοικούντες, όσο και στον κόσμο.

Πολύ εύστοχα σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας δεν έβαλε κάπου τον πήχη, καθώς λόγω της εμπειρίας του ως παράγοντας γνωρίζει καλά ότι εάν έκανε λόγο για μεγαλεπίβολα σχέδια και στόχους πρωταθλητισμού, αυτό θα γύριζε μπούμερανγκ σε περίπτωση μη υλοποίησής τους, όπως έγινε αρκετές φορές στο παρελθόν με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Λίγα λόγια και καλά λοιπόν από τον Καγιούλη, ο οποίος και όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε ο Νίκος Σαμολαδάς από συνάδελφο υπογράμμισε ότι θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς εκ του αποτελέσματος.

Για να είμαστε ειλικρινείς στο τέλος της χρονιάς θα κριθούν άπαντες από το φίλαθλο κόσμο της πόλης. Από το Νίκο Καγιούλη, μέχρι το Σαμολαδά, τα άλλα μέλη της διοίκησης και φυσικά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Από την ώρα όμως που οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρίσκονται στην κεφαλή της ομάδας και δεδομένου ότι είναι οι μοναδικοί που τελικώς δέχτηκαν να ασχοληθούν με τον ΑΟ Τρίκαλα, σε μία φάση απόλυτης απαξίωσης, θα πρέπει γενικώς να στηριχτούν από την Τρικαλινή κοινωνία και από τα ΜΜΕ και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

‘Οπως ξαναγράψαμε ο Νίκος Καγιούλης και οι συνεργάτες του, εάν καταφέρουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και ξανακάνουν τον ΑΟ Τρίκαλα μεγάλο θα έχουν κερδίσει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα.

Εξάλλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν οι βάσεις για να γίνει κάτι πολύ καλό στην ομάδα, που διαθέτει και τις δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις .

Η χρονιά ξεκίνησε καλά και σε αγωνιστικό επίπεδο με τους κυανέρυθρους να κάνουν το 2/2 και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Related posts

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Για εμάς… τους γονείς

Δήμητρα/Απόλλων:Πως ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική σεζόν τα παιδιά μας part1.

Μαρίνα Κοντοτόλη: Καμία χρηματοδότηση δεν υπάρχει για το φράγμα της Πύλης Τρικάλων