ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Τα παιδιά μας φτιάχνουν σπιτάκια για τα αδέσποτα της γειτονιάς

Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν στοχεύει μόνο στην απόκτηση γνώσεων, αλλά και στην καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών, προάγοντας την φροντίδα και την αγάπη.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ στην οδό Καλαμπάκας, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, ανέλαβαν να φτιάξουν σπιτάκια για τα αδέσποτα της γειτονιάς.

Η ενέργεια αυτή έγινε στα πλαίσια συζήτησης για την ενσυναίσθηση που οφείλουμε να έχουμε απέναντι στα ζώα και τη φύση.

Στόχος μας είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνων και ευαισθητοποιημένων πολιτών με ανεπτυγμένα και υγιή αντανακλαστικά, απέναντι στη φύση, σεβασμό στο περιβάλλον και σε όλα τα έμψυχα όντα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Related posts

Γιορτή του Ποδοσφαίρου και της Προσφοράς: Η Θύελλα Μεγαλοχωρίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου για έναν ιερό σκοπό!

Aυτούς είχαμε στα Τρίκαλα και κάποιοι τους λιβάνιζαν

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΣ Τρικάλων κατέθεσε το σωματείο του Α.Ο Πηγής