Καθημερινή καταπόνηση του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο από δεκάδες αθλούμενους

Τα τελευταία χρόνια γίνεται συνεχώς λόγος για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου.

Μάλιστα, ενώ φέτος, έπειτα από την απόφαση για επανασπορά του γηπέδου από το Δήμαρχο Νίκο Σακκά, η εικόνα του χλοοτάπητα είναι πολύ καλύτερη, ακόμη και μετά από έντονες βροχοπτώσεις, έρχεται στην επιφάνεια ένα άλλο πρόβλημα.

Καθημερινά, το χορτάρι του γηπέδου, πατούν δεκάδες αθλούμενοι, αθλητές, αλλά και απλοί πολίτες που επιλέγουν να γυμναστούν μέσα στο στάδιο, κάτι που είναι καταστροφικό για το χλοοτάπητα, που έτσι και αλλιώς καταπονείται συνεχώς από τη χρήση δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Το ζήτημα αυτό μας ανέφεραν άνθρωποι της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα και είδαμε ιδίοις όμμασι και εμείς, καθώς μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα με την Αγία Παρασκευή, “μπούκαραν” αρκετοί αθλούμενοι , για να τρέξουν εντός του γηπέδου.

Και όλα αυτά, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει το ταρτάν που προσφέρεται για όσους θέλουν να τρέξουν, αλλά προφανώς κάποιοι επιλέγουν το δρόμο της καταπόνησης του γηπέδου.

Εάν θέλουμε έναν αξιοπρεπή αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της πόλης, ας συμβάλλουμε όλοι για να συνεχίσει να υπάρχει και προφανώς οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν μέτρα, ώστε να μην μπαίνει όποιος θέλει και να τρέχει στο χορτάρι.

Related posts

Εικόνες από το ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΤ ΑΣ Μετέωρα-Διγενής Νεοχωρίου

O A.O Σαραγίων ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τη Loukas Properties