Καθάρισαν το ντέρμπι με τη Νίκη τα Trikala Basket

Μπορεί η εκκίνηση των Τρικάλων στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου να μην ήταν αυτή που θα έπρεπε αλλά στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Χάρη Φόρου πάτησαν γκάζι και επικράτησαν δίκαια των Βολιωτών με 81-70.

Στο τέλος μάλιστα οι δεκάδες φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό, αποθέωσαν τους Τρικαλινούς αθλητές για την υπερπροσπάθεια και το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 42-47, 62-54, 81-70.

Trikala Basket: (Φόρος) Μήνου 11(3), Κολότσιος, Παπαχρήστος 26(2), Βαζούκης, Μοσχόπουλος, Ράπτης 11, Μπουργανός 7(1), Τριανταφύλλου 3(1), Ψύρρας 5(1), Δέσπος 2, Βαβάτσικος 14(1), Νέσσης 3.

Νίκη Βόλου: (Μαύρος) Τσεσμετζίδης, Κωστούλας 12, Βερτζάγιας, Σιπητάνος 8(1), Κουτίνας 21, Παπαδόπουλος 10, Ζησόπουλος, Μόκας, Σπηλιόπουλος 4, Κουτσομπόρης, Εντό 4, Βρεττάς 6.

Related posts

Την Πέμπτη ο τελικός του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΤ

Συνεργασία Σκρέκα – Κεφαλογιάννη για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Τρικάλων

Mεταγραφή στη Βundesliga 2 U17 και τη Sportverein Darmstadt για το Νεοχωρίτη ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Ρίζο