Καραπιάλης σε Φορτούνη: “Να κάνει ό,τι και εγώ με Κόκκαλη”

Σε… σήριαλ εξελίσσεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Καραπιάλης σε συνέντευξή του στο thrylos24.gr έδωσε τη δική του συμβουλή στον νυν αρχηγό των Πειραιωτών και μάλιστα αποκάλυψε τι είχε κάνει ο ίδιος σε αντίστοιχη περίπτωση στο Λιμάνι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

– Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του, τι θα έκανες στη θέση του;

Εγώ θα πήγαινα χωρίς καν να το σκεφτώ στον Μαρινάκη και θα του έλεγα να γράψει ότι θέλει αυτός στο συμβόλαιο. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Κόκκαλη. Κοίταξε όμως δεν είμαι στο μυαλό του και δεν ξέρω τις σκέψεις του.

Είναι ο καθένας πως το βλέπει. Εγώ απλά θα του έλεγα αν τον συναντούσα ότι σαν τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πουθενά. Παράλληλα αν καταφέρει να κλείσει την καριέρα του μετά από τρία, τέσσερα χρόνια στην ομάδα θα μείνει στην ιστορία. Ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει και σε σηκώνει ψηλά.

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει και ποιες είναι οι προτεραιότητες του. Ένα μεγάλο συμβόλαιο, η να μείνει στον Ολυμπιακό, να είναι αρχηγός και ηγέτης. Νομίζω ότι θα βάλει κάτω τα πράγματα και θα κάνει αυτό που είναι το καλύτερο. Τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο σύλλογος τον έχει αγκαλιάσει και υπάρχει ένας πρόεδρος που ξέρει να ανταμείβει αυτούς που αγαπούν την ομάδα

Νομίζω ότι με τον Κώστα μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Δεν μιλάω αγωνιστικά, αλλά σε χαρακτήρα. Είναι ευαίσθητος και θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι βεντέτα. Αν είσαι καλά ψυχολογικά και έχεις ηρεμία, τότε όλα σου πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός του έχει φερθεί καλά. Μην ξεχνάμε ότι μεγάλωσε σε αυτό τον σύλλογο, άσχετα αν έφυγε κάποια στιγμή για να αναζητήσει την τύχη του αλλού.

Έχει δεθεί με την ομάδα και ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του. Είναι εγωιστής και αυτό στο ποδόσφαιρο με την καλή έννοια είναι μεγάλο πράγμα. Εγώ όλα αυτά τα εννέα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό ήμουν καλά και γούσταρα που έπαιζα σε αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και τώρα με τον Κώστα. Δεν κάνει αγγαρεία, όπως μου έδειχνε κάποιες άλλες χρονιές που είχε προβλήματα. Απόδειξη για αυτά που λέω είναι η απόφαση του να μην πάει ξανά στην εθνική ομάδα.

Είναι φανερό ότι κάτι δεν του άρεσε. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα δεν ξαναπάω στην εθνική. Απλά είναι φανερό ότι κάποιοι δεν τον αντιμετώπιζαν σωστά και του χαλούσαν την διάθεση και την ψυχολογία. Αυτός φυσικά ξέρει καλύτερα»

Related posts

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ