Καμία επίσημη ανακοίνωση στον μπασκετικό Α.Ο.Τ για αναβολή στον αγώνα με τους Σοφάδες!

Αναστάτωση και απογοήτευση στο στρατόπεδο του μπασκετικού Α Ο Τρίκαλα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, υποστηρίζουν πως δεν ενημερώθηκαν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή την ΕΣΚΑΘ, ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας με τον Γ Σ Σοφάδων που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 31/10.
Εκείνο που είδαν σε ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ, ήταν ότι δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες όπου συμμετέχουν ομάδες της Λάρισας. Έτσι ορίστηκαν αγώνες των ομάδων του Βόλου , αλλά όχι και ο αγώνας των Τρικάλων με την ομάδα των Σοφάδων του Νομού Καρδίτσας. Η ομάδα του Α Ο Τρίκαλα , ανέμενε πως ο αγώνας θα διεξαγόταν κανονικά και εκείνο που ενόχλησε τους ανθρώπους της είναι πως δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση σε αυτούς , από την διοίκηση της ΕΣΚΑΘ. Καταλαβαίνουν όπως λένε άπαντες και κατανοούν τον αυξημένο κίνδυνο της δημόσιας υγείας στον οποίο έχει περιέλθει πλέον όλη η χώρα λόγω του covid, αλλά μια επίσημη ενημέρωση προς τον σύλλογο , θα έπρεπε να έχει υπάρξει ή μια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΣΚΑΘ , για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Related posts

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων – Νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης και τη ΡΑΑΕΥ

Συνάντηση της Μαρίνας Κοντοτόλη με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Τρικάλων

Καινοτομία στην κλινική ΟΡΑΣΗ!