“Καλή επιτυχία” στη Μαρία Πρεβολαράκη από την ΕΛΟΠ και τον Τρικαλινό Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Φάλια

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ελευθέρας πάλης Μαρία Πρεβολαράκη ρίχνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης και ώρα 5.00 στη μάχη των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο,  στα 55 κιλά διεκδικώντας με αξιώσεις και αρκετές πιθανότητες  ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στην τρίτη της παρουσία σε Ολυμπιάδα η κυρία της ελληνικής πάλης, πιο ώριμη από ποτέ δείχνει έτοιμη να πετύχει το μεγάλο αυτό στόχο της και στην προσπάθειά της αυτή έχει δίπλα της όλη την ελληνική πάλη, αλλά και όλη την Ελλάδα, με αρκετό κόσμο να ετοιμάζεται να ξενυχτήσει απόψε για χάρη της.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Μαρίας Πρεβολαράκη, εμφανίζεται ο Τρικαλινός Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Κωνσταντίνος Φάλιας, ο οποίος  πιστεύει ακράδαντα ότι η ελληνική πάλη σε λίγες ώρες μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού Μεταλλίου.

Μιλώντας στο Trikalascore δήλωσε τα εξής:

“Η Μαρία είναι το μεγάλο αστέρι της γυναικείας ομάδας πάλης και αγωνίζεται για 3η φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες σε λίγες ώρες θα την καμαρώσουμε όλοι , νωρίς το πρωί και πιστεύω ότι θα έχουμε τα πιο ευχάριστα νέα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία και εγώ προσωπικά της ευχόμαστε καλή επιτυχία , είμαστε και θα είμαστε δίπλα της”.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο