Kαλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από το ταβερνείο το “Λαδοφάναρο” στα παλιά Μανάβικα(PICS)

Με αφορμή τις ‘Αγιες Ημέρες που πλησιάζουν ο ιδιοκτήτης του γνωστού ταβερνείου το “Λαδοφάναρο” στα Παλιά Μανάβικα, Αντώνης Πλιάτσικας και οι συνεργάτες του, θα ήθελαν να ευχηθούν στην εκλεκτή πελατεία του μαγαζιού και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία!

‘Ολη τη Μεγάλη Εβδομάδα στο ταβερνείο το “Λαδοφάναρο” σερβίρεται Σαρακοστιανό μενού , εναρμονισμένο με το κλίμα των ημερών, με ποικιλία θαλασσινών και διάφορα νηστίσιμα πιάτα.

Τις ημέρες του Πάσχα το Λαδοαφάναρο, που φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του, που το έχει κάνει διάσημο σε όλη τη χώρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ντόπιων, αλλά και επισκεπτών που θα βρεθούν στα μέρη μας για τις ‘Αγιες Ημέρες και θα περάσουν το κατώφλι του.

Ο Αντώνης Πλιάτσικας και το υπόλοιπο team του μαγαζιού υπόσχονται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και περιποίηση σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, το Λαδοφάναρο, όντας και το κορυφαίο μπασκετικό στέκι της πόλης, θα υποδεχτεί και αρκετούς επώνυμους μπασκετικούς που θα περάσουν από τα Τρίκαλα, καθώς οι διασυνδέσεις του Αντώνη Πλιάτσικα με ανθρώπους του αθλήματος είναι υψηλές.

Related posts

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ