Και τώρα όλοι στήριξη αν θέλουμε ο Α.Ο Τρίκαλα να παλέψει για το κάτι παραπάνω

Ο Α.Ο Τρίκαλα εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους πάντες με τη φετινή εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της SL2, όντας πανάξια στη δεύτερη θέση.

Μπορεί άπαντες στην ομάδα να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην υπάρχει πουθενά στο λεξιλόγιό τους η λέξη “άνοδος” ή “πρωταθλητισμός”, ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει που μπορεί να βγάλει αυτή η απίθανη χρονιά.

Η αλήθεια πάντως, είναι ότι τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος διοικητικά και οικονομικά είναι μόνος.

Ο Ηλίας Αιβάζογλου, που και φέτος στη δύσκολη αυτή συγκυρία που διανύουμε φροντίζει ώστε να υπάρχει πλήρης οικονομική συνέπεια και διοικητική ευρωστία και αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα ποδοσφαιριστών και όσων εμπλέκονται στην ΠΑΕ Τρίκαλα, που δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τη λειτουργία της ομάδας.

Το θέμα είναι ότι και ο Αιβάζογλου, που έχει επωμιστεί αυτό το μεγάλο βάρος, για να μπορέσει να πάει την ομάδα ένα βήμα πιο ψηλά και ο Α.Ο Τρίκαλα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες και δυνατότητες έχει για το κάτι παραπάνω από την είσοδο στην εξάδα, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος, θα πρέπει να μπει και ο κόσμος στην εξίσωση.

Θα αναρωτηθεί κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτό, σε μία αγωνιστική χρονιά όπου οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Υπάρχουν τρόποι. Μπορεί κάποιος με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, τα οποία πωλούνται φέτος σε συμβολική τιμή, να στηρίξει και με το παραπάνω. Εάν αυτό το κάνουν πολλοί φίλαθλοι η ομάδα θα αποκτήσει περισσότερη οικονομική δύναμη και θα είναι πιο εύρωστη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η θύρα 4 έκανε την αρχή, ζητώντας από τα μέλη της να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Αν το ίδιο συμβεί από ένα μεγάλο μέρος των φιλάθλων ίσως και να υπάρξει η δυνατότητα να δούμε τον Α.Ο.Τ πιο ψηλά.

Παράλληλα, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία χρειάζονται τη συσπείρωση του κόσμου και την καλοπροαίρετη κριτική μέσα από τα social media, ακόμη και αν ένα παιχνίδι στραβώσει όπως έγινε κόντρα στο Λεβαδειακό.

Σαν πόλη πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη φετινή συγκυρία που ίσως να φέρει κάτι καλό για την ομάδα και όλοι μαζί ας στηρίξουμε τους πρωταγωνιστές εντός και εκτός γηπέδων.

Related posts

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς