Και στο τέλος γελάει ο Ηλίας…

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται σε περίπου ένα μήνα για τον Α.Ο Τρίκαλα και στο εξής, ότι και αν γίνει, είτε 7η τερματίσει η ομάδα είτε 10η, θα έχει υλοποιηθεί ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης που ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία, αν βέβαια υποβιβαστούν φέτος ομάδας, καθώς η επικείμενη αναδιάρθρωση πιθανώς να τους κρατήσει όλους στη SL2.

Η ομάδα των Τρικάλων , ίσως με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας είναι γεγονός ότι είχε στο πρωτάθλημα κάποια πολύ καλά διαστήματα, όπως οι 6 πρώτες αγωνιστικές και τα τελευταία 4 παιχνίδια, με εξαίρεση την αναμέτρηση με τα Χανιά και δε νομίζω ότι κανείς περίμενε κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που το πλάνο της πρώτης χρονιάς, από την τριετία που έχει θέσει η διοίκηση Αιβάζογλου προέβλεπε μικρό μπάτζετ και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Α.Ο Τρίκαλα αναγνωρίζει την προσφορά της νυν διοίκησης και όλα όσα έχει κάνει αυτά τα 2,5 χρόνια παρουσίας της.

Δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά με κόσμο που μιλάμε σχετικά με την ομάδα ,εκφράζει την άποψη ότι : “Εάν φύγει ο Αιβάζογλου δεν υπάρχει κανείς να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Αιβάζογλου είναι δεδομένο ότι όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα τελειώσει τη χρονιά δικαιωμένος για πολλά πράγματα, παρά τα όσα άκουσε τους προηγούμενους μήνες από διάφορους, λίγους καλοθελητές που προέβλεπαν καταστροφές, διαλύσεις κλπ.

Μάθαμε και το άλλο ότι ορισμένοι, που δήθεν νοιάζονται για το καλό της ομάδας το προηγούμενο διάστημα έκαναν προσεγγίσεις σε άλλο παράγοντα ή άλλους παράγοντες, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους, για να αναλάβουν την ομάδα.

‘Ολα αυτά μάθαινε και άκουγε ο Ηλίας και γελούσε, βλέποντας ποια είναι η πραγματικότητα, το τι ακριβώς εξυπηρετούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που ενώ η ομάδα έχει διοίκηση και μάλιστα ισχυρή, ορέγονταν διάδοχες καταστάσεις.

Τόσο ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα, όσο και όσοι γνώριζαν την πραγματική δυναμική της ομάδας γελούσαν διαβάζοντας κάποιους ξερόλες να δηλώνουν βέβαιοι ότι ο Α.Ο Τρίκαλα είναι το πρώτο φαβορί για να υποβιβαστεί.

Μετά από όλα αυτά και με την ομάδα να έχει κλειδώσει το βασικό φετινό της στόχο, είναι δεδομένο ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αν και το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα απαλλαγούμε εύκολα από όσους τόσο καιρό έψαχναν την παραμικρή αφορμή, για να κάνουν κακό στην ομάδα, μέσα από την κακοπροαίρετη κριτική τους.

Για όσους πάντως έχουν απορία σχετικά με το διοικητικό μέλλον του Α.Ο Τρίκαλα ένα πράγμα είναι δεδομένο: Ο Ηλίας Αιβάζογλου είναι διατεθειμένος να ολοκληρώσει το πλάνο τριετίας που έχει θέσει και τίποτα δεν μπορεί να τον αποθαρρύνει από αυτό, εκτός και αν προκύψουν άλλες εξελίξεις από το πουθενά, όπως οι προσφυγές από το 2006 ή εάν το νέο πρωτάθλημα της SL2 δεν είναι βιώσιμο για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

‘Αρα καλό θα είναι κάποιοι να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να αφήσουν τους ευσεβείς πόθους , γιατί προφανώς θα παραμείνουν ανεκπλήρωτα όνειρα.

Related posts

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς

Απίστευτη κοσμοσυρροή κάθε Δευτέρα πρωί στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)