Και πως να μην κερδίσει με Φαμίση στην εξέδρα;

Πανταχού παρών, δίπλα στον ΑΣ Μετέωρα διαχρονικά ο Κώστας Φαμίσης.

Ο γνωστός Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του σωματείου, για όσους δεν το γνωρίζουν εξακολουθεί να έχει αδιάλειπτη και σημαντική προσφορά στην ομάδα του, την οποία στηρίζει με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, η παρουσία του στην κερκίδα στο σημερινό ντέρμπι με τον Πορταικο φαίνεται ότι έφερε και γούρι στον ΑΣ Μετέωρα, που πήρε τη σημαντική νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο.

Η παρουσία ανθρώπων σαν τον Κώστα Φαμίση δίπλα στην ομάδα της Καλαμπάκας, στο πλευρό της υπάρχουσας διοίκησης, από μόνη της αποτελεί κάτι ξεχωριστό και λειτουργεί θετικά και στους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας ότι έχουν δίπλα τους δυνατούς επιχειρηματίες της περιοχής.

 

Related posts

ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE TO NTΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Αχιλλέας-Πρωταθλητής Μπάρας συγχαίρει τον Ορέστη Λούτσα για την επιλογή του στη Μικτή Θεσσαλίας Κ14

ELITE TOURNAMENT GREECE: ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ…ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!