Iσόπαλος στη Βέροια ο Α.Ο Τρίκαλα

Η Βέροια φιλοξένησε τον ΑΟ Τρίκαλα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.
Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έδειξε για ακόμη μία φορά καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και ικανοποιητική ετοιμότητα, αλλά και ομοιογένεια, δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Ο Α.Ο Τρίκαλα στο σημερινό φιλικό δοκίμασαν τον Πορτογάλο εξτρέμ Silvano, που αγωνίστηκε στην επανάληψη και πλέον ο Χαραλαμπίδης είναι εκείνος που θα αποφασίσει για την απόκτηση του ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που έρχεται με εξαιρετικό βιογραφικό.
Στο 3’ ο Παπαχρήστος έσπασε τη μπάλα από τα αριστερά στον Καραγιάννη, με τον τελευταίο να κάνει με πλασέ το 1-0. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 57’ με πλασέ του Πέλκα για το τελικό 1-1.
Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Σκόνδρας, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βεργώνης, Πασάς, Καραγιάννης, Πόζογλου.
Έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Στάμου, Οικονόμου, Λουκίνας, Μούργος, Ντι Τζιοβάνι, Αποστολόπουλος, Ιωάννου.
Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος(72’ Διαμαντόπουλος), Ντιαλόσι, Κεχαγιάς(66’ Ζώγκος), Πιαστόπουλος (77’ Στεφανίδης), Ριζογιάννης (87’ Κλεμέντε), Σκόνδρας (80’ Κωστίκος), Παπαγεωργίου (62’ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (46’ Silvano), Πέλκας (72’ Λαμπιρης), Σταματής (76’ Μόλα).

Related posts

Τα συγχαρητήρια των Trikala Basket στον ΑΟΤ BC και η απάντηση των “κυανέρυθρων”

Στον Παλαμά για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου ο Σακελλαρίου

Θανάσης Λιούτας: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Χρήστο Τριαντόπουλο