‘Ηρθε στα Τρίκαλα και έπιασε δουλειά ο Κοτσόβολος

Μπορεί η συνιδιοκτησία Αιβάζογλου-Λάλα στον Α.Ο Τρίκαλα να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και όλα να δείχνουν την αποχώρηση του δεύτερου από το διοικητικό σχήμα, το γεγονός αυτό όμως δεν αποθάρρυνε τον ‘Αρη Κοτσόβολο, ο οποίος ήρθε σήμερα στα Τρίκαλα.

Ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας και στενός συνεργάτης των Λάλα, Αναστασιάδη, έπιασε μάλιστα δουλειά, κλείνοντας αρκετές διαφημιστικές συνεργασίες για το καλό της ομάδας, όπως ο ίδιος τονίζει και άσχετα με το τι θα συμβεί τελικό σε διοικητικό επίπεδο.

Μάλιστα, από αύριο το πρωί θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, για να γνωρίσει και τους συνεργάτες του στην ομάδα.

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: Το EUDI Wallet φέρνει την Ευρώπη πιο κοντά σε μια ενιαία, ασφαλή και αξιόπιστη ψηφιακή πραγματικότητα

Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: TO KΡΙΣΙΜΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE