Ηλιάδης: “‘Ημουν αποφασισμένος να συνεχίσω”

Αναμφισβήτητα ο πιο άτυχος παίκτης της φετινής Δόξας είναι ο Μιχάλης Ηλιάδης. Όσες φορές ήταν έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας κάποιο “απρόοπτο” συνέβαινε και βρισκόταν εκτός μάχης.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Καραϊσκάκη στη Δράμα, η επιστροφή του μετά τον μακρύ σε διάρκεια τραυματισμό του συνοδεύτηκε από την απρόσμενη βαριά ήττα. Στο σημερινό παιχνίδι όπου και πάλι το αγωνιστικό άγχος ήταν στο κατακόρυφο λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του νεαρού δραμινού πορτιέρο αλλά αυτός της την έκλεισε ….κατάμουτρα !!!

Ήταν το 25′ του αγώνα, όταν για μερικά λεπτά πάγωσαν όλοι μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου των Τρικάλων. Ο τερματοφύλακας της Δόξας είναι στο χορτάρι και από πάνω βρίσκονται τόσο η ιατρική φροντίδα του παιχνιδιού όσο και συμπαίκτες και αντίπαλοι που παρακολουθούν με αγωνία τον ακίνητο ποδοσφαιριστή. Τα πρώτα δύο λεπτά όλοι είναι σαστισμένοι και ζητιέται το φορείο και το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο. .

Ωστόσο με κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα ο τερματοφύλακας των “μαυραετών” έδειξε ότι διαθέτει καρδιά λιονταριού και επιμένοντας να μην βγει συνέχισε να παίζει.

Ο ίδιος, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στη SportDrama.gr περιγράφοντας το περιστατικό όπως το βίωσε αυτός: “Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου γίνεται μια κεφαλιά προς τα πίσω από τον Νασιμέντο και βγαίνω να την μαζέψω. Πάνω στη μπάλα πέφτουν να την διεκδικήσουν ο Κουκόλης με τον Ευθυμίου. Εκεί, στην διεκδίκηση, κάποιος από τους δύο με βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τι έγινε. Για δύο λεπτά δεν είχα αίσθηση του τι γινόταν γύρω μου. Ήρθε ο γιατρός και συνήλθα. Μου έλεγε ότι πρέπει να βγω και να πάω στο νοσοκομείο. Έφεραν και το φορείο για να με πάνε στο ασθενοφόρο. Εγώ μόλις ένιωσα ότι δεν έπαθα κάτι το σοβαρό τους είπα ότι δεν θέλω να βγω και ότι θέλω να συνεχίσω. Αυτοί επέμεναν αλλά εγώ δεν ήθελα να ακούσω με τίποτε ότι θα έπρεπε να βγω. Ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω. Δεν ήθελα να αφήσω το παιχνίδι με τίποτε. Τους είπα ότι δεν βγαίνω με τίποτε και επέμενα σε αυτό. Ζήτησα μόνο να με βοηθήσουν να σηκωθώ. Μόλις σηκώθηκα είχα μια ζαλάδα αλλά ένιωθα καλά. Μέχρι το ημίχρονο, περίπου ένα τέταρτο, είχα κάποια μικροζάλη αλλά περίμενα το ημίχρονο για να πάω στα αποδυτήρια και να συνέλθω εντελώς. Όπως και έγινε. Μετά το παιχνίδι μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά επειδή δεν ένιωθα να έχω πρόβλημα το απέφυγα για να γυρίσω στη Δράμα με την ομάδα’.

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι και αυτό της Τρίτης ο Μιχάλης Ηλιάδης μας είπε: “Σήμερα αν δεν είχαμε την ατυχία στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου να ισοφαριστούμε θα είχαμε εξασφαλίσει ήδη την παραμονή μας. Ατυχία, τι να πω; Συνεχίζουμε και θα πάμε μέσα στην Πάτρα να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας