Iκανοποίηση Γιαπλέ για το πρώτο φιλικό με Μύκονο

Ο ΑΟ Τρίκαλα Basket έδωσε την Πέμπτη το πρώτο φιλικό προετοιμασίας , καθώς στη Λαμία αντιμετώπισε τη Μύκονο, μίας από τις πλέον ισχυρές ομάδες του φετινου πρωταθλήματος της Elite League.

Ο Θανάσης Γιαπλές μιλώντας στο Trikalascore για αυτό το πρώτο φιλικό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα ότι τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν με τέσσερις ελλείψεις, ενώ δύο απουσίες είχε και η Μύκονος.

Δεν κρατήθηκε σκορ στο παιχνίδι, κατόπιν συνεννόησης των δύο προπονητών. Ωστόσο, η διαφορά φαίνεται ότι δεν ήταν μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι αύριο Κυριακή τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν σε ένα πανίσχυρο φιλικό τον Κεραυνό Λευκωσίας, πρωταθλητή Κύπρου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και αυτό, γιατί στο κλειστό της Κατσιμήδου δε λειτουργούν τα χρονόμετρα.

Θα πρέπει μάλιστα αυτό το πρόβλημα να ξεπεραστεί άμεσα, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί το τουρνουά στη μνήμη των Τάκη Παπαγεωργίου, Χρήστου Γκότα.

Related posts

Πρόσκληση ποδοσφαιριστών Μικτής Κ14 ΕΠΣ Τρικάλων

Επιτυχημένο το Camp της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Φλαμούλι για το τσεκάρισμα ταλέντων από όλη τη Θεσσαλία(PICS)

ΑΟ Τρίκαλα: Ιδανικό ξεκίνημα και μόνος στην κορυφή