Ιχθυοπωλείο Κλάντζος: Στην κορυφή της προτίμησης των Τρικαλινών(PICS)

Το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος , από τη Δευτέρα 23/8 είναι και πάλι κοντά σας, διαθέτοντας στους Τρικαλινούς τα κορυφαία ψάρια και θαλασσινά της αγοράς.

Οι πάγκοι του γνωστού Ιχθυοπωλείου είναι καθημερινά γεμάτοι με κάθε λογής ψάρι, για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Ψάρια ημέρας που έχουν φτάσει λίγες ώρες νωρίτερα από την ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας.

Εκεί μπορείς και είδη ψαριών που σπάνια συναντάς στην αγορά, για ένα ποιοτικό τραπέζι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά.

Ειδικά τώρα, που αφού πέρασαν οι μέρες του 15Αύγουστου  αρκετοί συμπολίτες μας επιλέγουν την υγιεινή διατροφή και την κατανάλωση ψαριών το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στην προτίμηση των Τρικαλινών.

Και για όσους επιθυμούν την κατανάλωση κατεψυγμένων ψαριών στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές.

Κάθε πρωί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος.  Πέρνα και εσύ και επέλεξε το προιόν της αρεσκείας σου για ένα νοστιμότατο, υγιεινό τραπέζι.

Και να μην ξεχνάμε: Μπορείτε να κάνετε την τηλεφωνική σας παραγγελία με ένα τηλ. 2431026923, ενώ το καθάρισμα των ψαριών από το κατάστημα είναι δωρεάν.

Θα μας βρείτε: Ηρώων Αλβανικού Μετώπου & Κλειμανσώ, Τρίκαλα – Δημοτική Αγορά.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο