Ιχθυοπωλείο Κλάντζος: Η συνήθεια που έγινε λατρεία κάθε πρωί Δευτέρας(PICS)

Οι Τρικαλινοί κάθε Δευτέρα πρωί δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος, που τους προμηθεύει συνεχώς με κορυφαία ψάρια, με υψηλή διατροφική αξία.

Αυτό τον καιρό η ποικιλία των ψαριών είναι πολύ μεγάλη και στην Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου Θεόδωρος Κλάντζος θα είναι εκεί, προκειμένου να επιλέξει τα καλύτερα προιόντα, με τα οποία λίγες ώρες αργότερα θα γεμίσει τους πάγκους του καταστήματός του.

Εσείς με τη σειρά σας από νωρίς το πρωί της Δευτέρας δεν έχετε παρά να τηρήσετε την αγαπημένη σας συνήθεια, να κάνετε την καθιερωμένη περιήγησή σας στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος επιλέγοντας όλο το θησαυρό της θάλασσας που θα φτάσει στο τραπέζι σας για ένα ποιοτικό, πεντανόστιμο Δευτεριάτικο γεύμα.

Αναμένεται λοιπόν κοσμοσυρροή στου Κλάντζου όπως γίνεται κάθε Δευτέρα, με το team του Ιχθυοπωλείου να σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και εγγυημένα ότι είδος ψαριού ή θαλασσινού και αν διαλέξεις θα τα βρεις σε κορυφαίες τιμές που προσφέρονται για όλα τα βαλάντια.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Δευτέρα πρωί και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος.

Related posts

VIDEO με τα γκολ του ντέρμπι Απόλλων Λυγαριάς-ΑΣ Μετέωρα

Δύο προσθήκες και 27 ανανεώσεις στο Παλαιομονάστηρο

Με γκολάρα Σαμαντά λύγισε το Θεσπρωτό και έκανε στο 2/2 ο ΑΟ Τρίκαλα