Η θέση του Κώστα Γεωργομάνου για τη λύση της συνεργασίας Αμπελακίων και Ajax

‘Oπως διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτηση Αμπελάκια και ‘Αγιαξ θα βαδίσουν πλέον σε ξεχωριστούς δρόμους, καθώς σταματάει η μεταξύ τους συνεργασία που υπήρξε για έξι χρόνια.

Μέσω επιστολής του, ο Κώστας Γεωργομάνος, υπεύθυνος της αντρικής ομάδας των Αμπελακίων τοποθετείται για τα συγκεκριμένα γεγονότα.

Αναλυτικά:

Αν μια συνεργασία είναι καλη , να μην γελιόμαστε δεν χαλάει. Υπήρξε συμφωνία μεταξύ Ακαδημίας και του κ.Βαιου που είναι εξαιρετικός άνθρωπος αυτός και η οικογένεια του. Γι αυτό και εγώ προσωπικά πήρα την ευθύνη να γίνει αυτή η συμφωνία. Υπήρξαν όμως συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν και αυτός είναι ο λόγος που αποχωρώ.
Αν και θεωρώ αυτό επρεπε να είχε γίνει πιο νωρίς για να σώσω την Ακαδημία μας γιατί τώρα χάθηκε και πρέπει να την χτίσουμε από την αρχή.
Ας χαρούν κάποιοι με το δώρο που τους έκανα . Η ευθύνη είναι καθαρά δικη μου για να μάθω να σκέφτομαι λογικά και οι συμφωνίες να γίνονται στα χαρτιά.
Συνεχίζουμε με το αντρικό τμήμα στο γήπεδο Καρυων και θα στελεχώσουμε την Ακαδημία μας με κάποια τμήματα που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που τόσα χρόνια με ακολουθούσαν σε ότι έκανα και στα λάθη μου ήταν πάντα εκεί .
Σε όλα τα παιδιά που αγάπησαν την Ακαδημία μας και ήταν κοντά μας. Σε όλους τους αξιόλογους προπονητές που δούλεψαν για την Ακαδημία και σ αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν να σταθούν πάνω σ αυτή , που με τόσο κόπο και μόχθο κάναμε για να διασκεδάζουν τα παιδιά μας και να βοηθήσουμε κάποια από αυτά με ταλέντο να φτάσουν ψιλά και εμείς να νιώθουμε περήφανοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στο να πετύχουν το στόχο τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μιχαλακη που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή για να στηθεί η Ακαδημία Αμπελακίων.
Σε όλους τους δημάρχους αντιδημάρχους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά μας.
Στους εργαζόμενους του δήμου που συντηρούσαν τα γήπεδα μας.
Στους κατοίκους των Καρυων που ήταν δίπλα μας . Στους προέδρους της ομάδας των Καρυων που μας παραχωρούσαν το γήπεδο τους.
Και στον τελευταίο πρόεδρο κ.Μακη Παυλακο που προσωπικά με βοηθούσε σε ότι χρειαζόμουν στο γήπεδο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που μας έδωσαν κάθε βοήθεια να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε.
Ένα ευχαριστώ στην Ε.Π.Σ.Τ και θα θελα να προσπαθήσει να βοηθήσει όσο γίνεται πιο πολύ να σωθεί το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο
και στη διαιτησία να κάνει το ίδιο .
Ένα ευχαριστώ άλλη μια φορά από την Ακαδημία μας σε όλους σας .
Να θυμάστε ότι απ όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί !

Related posts

Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

ΑΟ Τρίκαλα: Συστάθηκε 5μελής επιτροπή-Το πρόκριμα σε Καγιούλη

Γ’ Εθνική: υποχρεωτικά δύο παίκτες κάτω των 21 στην αρχική ενδεκάδα