Η πιο μεγάλη ώρα για το Διγενή

Με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ, στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Τρικαλινός εκπρόσωπος, Διγενής Νεοχωρίου, δίνει αύριο ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι, καθώς στις 5μ.μ. υποδέχεται τη Στυλίδα στο Μπάμπης Παπαχατζής.
Για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, καθώς εάν καταφέρουν και κερδίσουν το σωματείο της Φθιώτιδας, μπαίνουν στην τριάδα και επιστρέφουν στη Γ’ Εθνική, έπειτα από τρία χρόνια.
Βέβαια, το ματς κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι καθώς και για τη Στυλίδα υπάρχει ισχυρό κίνητρο, αφού και εκείνη αν καταφέρει και φύγει με το διπλό από την Οιχαλία, πιθανότατα προβιβάζεται.
Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, με το Σπύρο Ευαγγέλου να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παικτες του για τη «μητέρα των μαχών».
Οι άνθρωποι του Διγενή απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο να δώσει βροντερό παρόν στο Μπάμπης Παπαχατζής και στο φινάλε , καλώς εχόντων των πραγμάτων , να πανηγυριστεί όπως πρέπει η νίκη- άνοδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΩΡΑ 17.00
Διγενής Νεοχωρίου-Στυλίδα
Αστέρας Καρδίτσας-Πυρσός Γρεβενών
Δωτιέας Αγιάς-Πύρασος Αγχιάλου
Ρεπό Μακεδονικός Φούφα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 15-3 15
2 ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ 17-4 10
3 ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 6-5 8
4 ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 13-6 8
5 ΣΤΥΛΙΔΑ 4-3 7
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-12 2
7 ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-26 0
-Την άνοδο παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες

Related posts

Πανέτοιμος για το Ευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Αποστόλης Σταμούλης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Πρατήριο υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα ζητά άτομο για εργασία