Η παραμονή Σαμολαδά δείχνει τα αυτονόητα: Το κουμάντο στον Αιβάζογλου

Από το Trikalascore είχατε πληροφορηθεί από την πρώτη στιγμή ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Νίκου Σαμολαδά από τον ΑΟ Τρίκαλα, καθώς η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ταυτίζεται με εκείνη του Ηλία Αιβάζογλου στον προεδρικό θώκο των κυανέρυθρων.

Η ενδεχόμενη φυγή Σαμολαδά, θα καταδείκνυε περίτρανα ότι και ο Ηλίας Αιβάζογλου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος το έχει δηλώσει ξεκάθαρα, ότι όσο καιρό βρίσκεται αυτός στα Τρίκαλα, θα παραμείνει και ο Σαμολαδάς.

‘Αρα, από την ώρα που ο Σαμολαδάς μένει Τρίκαλα, είναι ξεκάθαρο ότι το κουμάντο της ομάδας, παρά με τα αντιθέτως λεγόμενα, παραμένει στον Ηλία Αιβάζογλου που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα, μεταγραφικά και οργανωτικά.

Επίσης, οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις, πέρα των δύο Παραγουανών Μπενίτεθ και Ρόα, θα αποτελούν ξεκάθαρη επιλογή των Αιβάζογλου, Σαμολαδά, ενώ η παρουσία των Παραγουανών ατζέντηδων φαίνεται , έστω προσωρινά καθώς κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στο μέλλον, να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Related posts

Φαβορί για τον πάγκο του Πιερικού ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;