Η νίκη έφερε χαμόγελα στον ΑΟΤ, τι γίνεται με μεταγραφικά και Κουτσιανικούλη

Το διπλό στο Νεοχώρι ζέστανε σε ένα βαθμό τους Τρικαλινούς φιλάθλους που η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούσαν παγωμένοι την κατρακύλα της ομάδας όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αρκετοί Τρικαλινοί βρέθηκαν το Σάββατο στο Μπάμπης Παπαχατζής της Οιχαλίας και τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, όσο και στο φινάλε χειροκρότησαν τους κυανέρυθρους, αλλά και το Σάκη Θεοδοσιαδη που φαίνεται ότι σε πρώτο βαθμό κάτι αλλάζει προς το καλύτερο.

Τα χαμόγελα έγιναν περισσότερα, παράλληλα με την είδηση της ήττας του Υπάτου στη Ζάκυνθο, γεγονός που μείωσε τη διαφορα το ΑΟΤ από την κορυφή της βαθμολογίας στους έξι πόντους.

‘Οπως γίνεται κατανοητό το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος και εάν η ομάδα συνεχίσει με νίκες στα επόμενα παιχνίδια όλα μπορούν να γίνουν.

Από κει και πέρα ο Παναγιώτης Μαντζανάς αναμένει σήμερα ενημέρωση από την ΕΠΟ όσον αφορά το τι ισχύει με τις μεταγραφές και ποιους παίκτες μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι κυανέρυθροι να αποκτήσουν, αλλά και το τι γίνεται με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της SL2.

Υπάρχει διάθεση να γίνουν 2-3 προσθήκες εάν φυσικά η ομάδα έχει τώρα το δικαίωμα να αποκτήσει τους παίκτες που την ενδιαφέρουν, για να καλυφθούν ετσι και τα κενά που άφησαν κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

‘Οσον αφορά το Βασίλη Κουτσιανικούλη, τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι από πλευράς του παίκτη άλλαξαν κατά κάποιο τρόπο οι διαθέσεις, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων και να τον δούμε να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Related posts

Και στη Φιλιππούπολη λόγω Ολυμπιακού Βόλου ο Χρήστος Σακελλαρίου

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ