Η μεταγραφική ενίσχυση το τελευταίο χαρτί για τον ΑΟ Τρίκαλα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς μετά την ήττα από τη Λευκίμμη κατρακύλησε στην έκτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το μέλλον δεν προβλέπεται και τόσο ευοίωνο, εάν δει κανείς και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους κυανέρυθρους.

Ο ΑΟΤ είναι πλέον τρεις πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τη φορμαρισμένη Φήκη στο δημοτικό στάδιο, εν συνεχεια θα πάει στην Πάργα για να παίξει με τον τοπικό Απόλλωνα.

Υπάρχει λοιπόν σοβαρός κίνδυνος στα επόμενα ματς να χαθεί η επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς οι ανταγωνιστές της πρωτιάς παρουσιάζονται αρκετά ισχυροί και ιδίως το ‘Υπατο που δείχνει ότι διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα και θέλει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε πέρυσι στη μέση.

Με όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι τα Τρίκαλα που είναι γεγονός ότι με το υπάρχον ρόστερ δεν…τραβάνε και πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτό και στη συνέχεια καθώς πρόκειται για μία πολύ βαριά ομάδα, που πλέον δεν έχει και επιλογές από τον πάγκο, οπότε όταν υπάρχει κάποια απουσία , το κενό πολύ δύσκολα καλύπτεται.

Είναι δεδομένο ότι ο Μαντζανάς θα το πάρει επάνω του, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και θα έρθουν 5-6 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πετύχει το στόχο του, αλλά και να μην πάνε στράφι τα χρήματα τα οποία θα δαπανηθούν από τη φετινή επένδυση και δεν είναι και λίγα.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει πάντως, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη, ουσιαστικά θα αποτελέσει και το τελευταίο χαρτί του ΑΟ Τρικαλα, να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Οπότε οι προσθήκες θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά και να έρθουν παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, δηλαδή δε θα προέρχονται από αγωνιστική απραξία, καθώς είναι απαραίτητο άμεσα να μπουν καινούργια άτομα στην εντεκάδα, μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στη συνέχεια.

Από κει και πέρα, είχαμε τονίσει ότι και για τον Κώστα Φραντζέσκο η έλευσή του στον ΑΟ Τρίκαλα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί κυριολεκτικά μία ηλεκτρική καρέκλα, καθώς δεν μπορεί να έχει πίστωση χρόνου.

Και ήδη ο ίδιος κρίνεται, όπως και θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο ΑΟ Τρίκαλα τις επόμενες αγωνιστικές.

‘Οπως γίνεται κατανοητό, όλα στον ΑΟ Τρίκαλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και κανείς δε θέλει να σκεφτεί ότι μπορεί να χαθεί ο στόχος της ανόδου, από την ώρα που έγινε προγραμματισμός για αυτό και αποφασίστηκε να εκτοξευθεί το μπάτζετ για να καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στη SL2.

 

Related posts

O Zιάγκας στο τιμόνι της ΑΕ Κιλελέρ, πάει Ινδία ο Κατσάρας

Γελαδάρης, Παπαναστασίου σε νευραλγικά πόστα στα Trikala Basket

Νέες ηχηρές προσθήκες με Παπακωνσταντίνου, Μαργαριτόπουλο στα Αμπελάκια