Η κρέπα έχει τη δική της ιστορία στα Τρίκαλα, στο κατάστημα “Μποέμ”(PICS)

Πίσω στο μακρινό 1998, όταν το “Μποέμ” έκανε τα πρώτα του βήματα στην εστίαση της πόλης, δημιουργώντας ανεπανάληπτες κρέπες, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς για τους Τρικαλινούς.

Οι κρέπες του “Μποέμ” είναι γεγονός ότι έχουν γράψει ιστορία και τις έχουν γευτεί χιλιάδες Τρικαλινοί, με τη φήμη του μαγαζιού γρήγορα να ξεπερνάει τα σύνορα των Τρικάλων και να γίνεται γνωστό σε όλη τη Θεσσαλία, αλλά και μέχρι την Αττική.

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ο Mr. Μποέμ Γιώργος Κρικώνης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για την προσπάθειά του, καθώς πλέον το κατάστημα αποτελεί κορυφαία επιλογή για την κατανάλωση ποιοτικής κρέπας, με πολλές συνταγές, αλμυρή ή γλυκιά και τους καλοκαιρινούς μήνες σερβίρεται και η περίφημη κρέπα παγωτό.

Επίσης  πεντανόστιμες βάφλες σε όλες τις γεύσεις που γίνονται και αυτές ανάρπαστες.

Το Μποέμ καθημερινά αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες και κυρίως από μαθητές που με τις παρέες τους το επιλέγουν για να δοκιμάσουν τις πασίγνωστες κρέπες που έχουν αφήσει εποχή στην πόλη.

Κρέπες Μποέμ , σημαίνει βαθιά γνώση της κρέπας σε όλα τα στάδια της δημιουργίας της και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα , δηλαδή τη γεύση . Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι με την κρεπομηχανή μας , εξελίξαμε (ήδη από το 2002) τον τρόπο που παρασκευάζουμε τις κρέπες μας , κάνοντας τες τόσο διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες της αγοράς.

Κρέπες Μποέμ , σημαίνει επίσης απόλυτη εξειδίκευση των συνεργατών μας και συνεχή εκπαίδευση τους καθ΄ολη τη διάρκεια της συνεργασίας μας , προκειμένου η ικανοποίηση των πελατών μας να είναι αποτέλεσμα τόσο της ανώτερης ποιότητας του προϊόντος μας ,όσο και της πολύ καλής και ταχύτατης εξυπηρέτησης που μας χαρακτηρίζει.

Θα μας βρείτε :

ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ 6

​ΑΝΟΙΧΤΑ κάθε μέρα

18:00 – 2:00

​Για Delivery επικοινωνήστε με το: 24310 77057 και φέρνουμε την παραγγελία στο σπίτι σας.

Κρέπες Μποέμ: 25 χρόνια ποιότητα και μοναδικές γεύσεις!

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά