Η κούπα στα κορίτσια των “Εκπαιδευτηρίων Αθηνά”

Έγραψαν ιστορία το κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου των εκπαιδευτηρίων «Αθηνά», καθώς στον τελικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος συνέτριψαν με 8-1 το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Σαρωτικές σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν , σημείωσαν 49 γκολ και δέχθηκαν μόλις 1 και δεν είχαν αντίπαλο, οπότε απόλυτα δίκαια κατέκτησαν τον Πανελλήνιο τίτλο. Επίσης, τα κορίτσια κερδίζουν και πολλά μόρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από αυτή τους την μεγάλη επιτυχία.

Τα γκολ στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Μελισσίων σημείωσαν οι Κωστοπούλου 4, Τσόγκα 3, Μπουκουβάλα . Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε η Νταφοπούλου. Ενώ η Πλακιά της Τρικαλινής ομάδας έχασε και πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι 9 από τις κοπέλες αγωνίζονται στην ομάδα γυναικών του ΑΟ Τρίκαλα.

Η σύνθεση (προπ. Σάκης Γεωργίου) :Γεωργούλα, Παρζάλη, Μπέου, Σταμούλη, Κωφού, Πρεβέντα, Τσόγκα Σ.,Κωστοπούλου,Πλακιά,Μπουκουβάλα,Στεργιούλη.

Έπαιξαν και οι Τσόγκα Ε.,Καραθάνου,Ψαρρή,Τριαντάφυλλου,Νίκα

Related posts

18η Μαθητική Αθλητική Συνάντηση ΄΄Ο Αθλητισμός μας κάνει φίλους΄΄

Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα σεμινάριο Muaythai από το Σύλλογο “Σαμουράϊ” και την Πανελλήνια Ομοσπονδία

Ζήστε αυτό το Σαββατοκύριακο την εμπειρία της παραδοσιακής ταβέρνας “Νιαβής” στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων(PICS)