Η Γενική Συνέλευση των μελών θα αποφασίσει ποιος θα πάρει τον ΑΟ Τρίκαλα και τι θα γίνει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

Ο ‘Ακης Αναστασίου εκ μέρους της πενταμελούς, προσωρινής διοικούσας επιτροπής επικοινώνησε πρόσφατα με τον Παναγιώτη Μαντζανά , ενδιαφερόμενο για να αποκτήσει τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Μαντζανάς ζήτησε ξεκάθαρα μαζί με την αντρική ομάδα και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, με τον Αναστασίου να του λέει την άποψή του ότι δηλαδή ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ελέγχεται από Τρικαλινούς, αλλά αυτή ήταν η προσωπική του θέση και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα ισχύσει ή δε θα ισχύσει και στη γενική συνέλευση της 9ης Ιουλίου.

Ωστόσο, στη συνέχεια ζήτησε από τον Παναγιώτη Μαντζανά να συναντηθούν προκειμένου να λυθούν οι όποιες απορίες και να διαφανεί αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το ενδιαφέρον του δεύτερου.

Να σημειωθεί πάντως ότι η αρμοδιότητα της πενταμελούς προσωρινής επιτροπής δεν προβλέπει κάτι περισσότερο από τη διενέργεια των αρχιαιρεσιών την ερχόμενη Τρίτη 9/7 , τηρώντας στο ακέραιο το καταστατικό του συλλόγου, αλλά και το να επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ομάδα βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους.

Επίσης, κάτι το οποίο ξεκαθαρίζεται από πλευράς ‘Ακη Αναστασίου είναι ότι σε καμία περίπτωση η πενταμελής επιτροπή, άσχετα από την προσωπική της θέση, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να πάρει ένας ενδιαφερόμενος μαζί με την πρώτη ομάδα και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Για αυτό θα αποφασίσουν στις 9/7 τα μέλη, εάν φυσικά παρουσιαστεί εκείνη την ημέρα κάποιος ενδιαφερόμενος και ζητήσει να αναλάβει τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και να ορίσει τη δική του διοίκηση στον Ερασιτέχνη.

 

Related posts

Τέλος από το Σβορωνο ο Θεοδοσιαδης

Ο ΑΟ Τρίκαλα μεταξύ των 12 ομάδων που δυσκολεύονται να κατέβουν στη Γ’ Εθνική

Πάει Πρωτοδικείο ο ΑΟ Τρίκαλα αν δεν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος την Τρίτη