Η γεμάτη υποσχέσεις εμφάνιση, οι χαμηλοί τόνοι και η επιστροφή Σνούι

*Βρέθηκα το απόγευμα του Σαββάτου στο Λειανοκλάδι, οπότε έχω ξεκάθαρη εικόνα για την παρουσία του ΑΟ Τρίκαλα στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας με τον Αστέρα Σταυρού.
*Κατ’ αρχήν να ξεκινήσω από κάτι εξωαγωνιστικό: Ο Ε65 αποδεικνύεται για την περιοχή μας ένα πολύ ουσιαστικό έργο, καθώς από Τρίκαλα-Λειανοκλάδι η απόσταση πλέον είναι λιγότερο από μία ώρα, όταν μέχρι πριν μερικούς μήνες ήθελες περίπου 1,5 ώρα μέχρι εκεί.
*Επίσης θέλω να σταθώ στην άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του Αστέρα, που μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν όσον αφορά τη live streaming μετάδοση του παιχνιδιού.
*Στα αγωνιστικά τώρα, ο ΑΟ Τρίκαλα του Σαββάτου δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στο πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας.
Απέναντι στον Αστέρα οι κυανέρυθροι, παρουσίασαν μία εξαιρετική εικόνα ειδικά από το κέντρο και μπροστά, όντας μία γρήγορη ομάδα, με τους σχετικούς αυτοματισμούς και τους Σκόνδρα, Σαμαντά, αλλά και το Λουκά να σκοράρουν και να απειλούν πολλές φορές τα αντίπαλα καρέ, βγάζοντας περισσότερες από 10 τελικές στο παιχνίδι.
*Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Ινδός Σινκ, που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τον ΑΟΤ, ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά είχαν καλή παρουσία, περιορίζοντας ιδιαίτερα τον αντίπαλο, που αν δεν κάνω λάθος έκανε όλες και όλες τρεις φάσεις μπροστά στα καρέ των Γκέκα και Λαζαρίνα που χρησιμοποιήθηκε στην επανάληψη.

*Την ποιότητα του Γκέκα την ξέρουμε. ‘Οσον αφορά όμως τον πιτσιρικά Λαζαρίνα, φαίνεται ότι οι του ΑΟΤ βρήκαν ένα “διαμαντάκι”, καθώς και στα δύο φιλικά που πήρε χρόνο συμμετοχής έδειξε άριστα αντανακλαστικά με αποτέλεσμα να μην παραβιαστεί η εστία του και είναι δεδομένο ότι με σκληρή δουλειά θα ανέβει και άλλο επίπεδο, αποτελώντας έτσι και αλλιώς το Back Up του Γκέκα κάτω από τα γκολπόστ.
*Με όσους ανθρώπους μίλησα μετά το παιχνίδι και οι οποίοι είδαν το live του παιχνιδιού, έκαναν λόγο για μία καλή ομάδα με επιθετικές αρετές στο εν λόγω φιλικό.
Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ένα απλό τεστ προετοιμασίας και ζητούμενο αποτελεί η ομάδα να αποδώσει έτσι και στα παιχνίδια πρωταθλήματος.
*Δε χρειάζεται ενθουσιασμός λοιπόν και καλώς άπαντες κρατουν χαμηλά την μπάλα με πρώτο και καλύτερο το Μανούρα, που είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το τέλος του φιλικού.
*Να μην ξεχνάμε ακόμη ότι πέρυσι ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με τεσσάρα επί της Καστοριάς και όλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για ανόδους κλπ, ενώ η ομάδα κατέληξε τελικά να παίζει την παραμονή της, την τελευταία αγωνιστική.
*Σίγουρα, κριτήριο για τους κυανέρυθρους θα αποτελέσει ο αγώνας κυπέλλου με τη Θύελλα Πατρών, μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, την οποία τα Τρίκαλα θα έχουν την ευκαιρία να αποκλείσουν και να συνεχίσουν στο θεσμό, περιμένοντας εκεί το νικητή του ενδιαφέροντος ζευγαριού Νέα Αρτάκη- Παναργειακός, του Γιώργου Βαζάκα.
*Τρίτη ή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή του Μάικ Σνούι στην Ελλάδα, με βάση την ενημέρωση που υπάρχει.
Ο Ολλανδός τεχνικός θα πρέπει να εγκλιματιστεί άμεσα στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, κάτι που σίγουρα δε θα είναι και τόσο απλό με βάση την ολλανδική κουλτούρα που έχει, που απέχει παρασάγγας από τη δική μας.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα