Η εξέδρα της Δευτέρας απόψε με όλη την τοπική αθλητική επικαιρότητα και συνέντευξη Χάρη Σπυράκου

Απόψε (21.00-22.00) το καθιερωμένο σας ραντεβού με την πλέον ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση από την TV10.

H “εξέδρα της Δευτέρας” θα είναι και απόψε κοντά σας, στον απόηχο όλων όσων συνέβησαν σε τοπικό αθλητικό επίπεδο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε ρεπορτάζ και σχολιασμό για την ισόπαλη αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στην Ξάνθη και όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα της SL2.

Ρεπορτάζ και δηλώσεις από το παιχνίδι της Φήκης με το Νέο Κεραμίδι,  αλλά και η καθιερωμένη ενότητα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης ρεπορτάζ για τη μεγάλη νίκη των Ικάρων επί του Ερμή Σχηματαρίου και όσα έγιναν στις αναμετρήσεις των Τρικαλινών ομάδων μπάσκετ το Σαββατοκύριακο.

Καλεσμένος της αποψινής εκπομπής ο σέντερ των Ικάρων Χάρης Σπυράκος.

Στην παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής ο Βαγγέλης Κοντοχρήστος.

Related posts

Την Πέμπτη ο τελικός του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΤ

Συνεργασία Σκρέκα – Κεφαλογιάννη για την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Τρικάλων

Mεταγραφή στη Βundesliga 2 U17 και τη Sportverein Darmstadt για το Νεοχωρίτη ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Ρίζο