Η ΑΕΤ πήρε τη φιλική νίκη σε δυνατό τεστ με τον Κεραυνό Ροπωτού(PICS)

‘Ενα από τα ενδιαφέροντα φιλικά προετοιμασίας μεταξύ ομάδων του ερασιτεχνικού που πραγματοποιήθηκαν σήμερα ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕΤ και τον Κεραυνό Ροπωτού, που διεξήχθη στο γήπεδο Κηπακίου.

Οι δύο ομάδες έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, αλλά και ότι θέλουν ακόμη δουλειά, καθώς στόχο τους αποτελεί το να είναι πανέτοιμες με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παραταύτα η εικόνα που έδειξαν αμφότερες ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή με τους δύο προπονητές Στ. Στάμο και Τουρλίδα να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ είχαμε και αρκετές δοκιμές που έγιναν σε σχήματα, αλλά και παίκτες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ΑΕΤ επικράτησε με 3-1 ανεβάζοντας στροφές από το 70′ και έπειτα, σε ένα ματς , όπου σημειώθηκαν ωραία τέρματα.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΤ αρκετά ενισχυμένη φέτος θα στοχεύσει σε μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, ενώ ο νεοφώτιστος Κεραυνός Ροπωτού θα ψάξει κατ’ αρχήν την παραμονή.

Για την ΑΕΤ άνοιξε το σκορ ο Τσιόβολος, με το Δήμου στην εκπνοή του Α’ ημιχρόνου να φέρνει το ματς στα ίσια με απευθειας εκτέλεση φάουλ.

Στο 70′ ο Μπανιάς έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Β. Στάμος με πλασέ.

Οι συνθέσεις

ΑΕΤ (Στ. Στάμος):

Πρωτο ημιχρονο:Υφαντης,Σταμος Χ,Τσιοβολος Π,Στυλιανιδης,Κλοτσοτηρας,,Νιστας,Καραισκος,Τεντολουρης,Κωσταρελος,Σακελλαριου,Τσιοβολος Α

Δευτερο ημιχρονο

Ντοτας,Σκρεκας,Λαλος,Μουριτσας,Μπιλιαλης,Σταμος Α,Ισμαιλι,Μπανιας,Κεχαγιας,Σταμος Β,Κελεπουρης

Κεραυνός Ροπωτού (Τουρλίδας): Μπελενιωτης, Κουρουπάκης, Μπαταγιάννης, Νήρας, Θέμελης, Καλόγηρος, Κονόμι, Νικηφόρος, Δήμου, Τσιονάρας, Καραχάλιος.

Έπαιξαν και: Σουφλιάς, Ρούσας, Κακαράντζας, Πολυγένης, Τέγος

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore απ’το φιλικό:

     

 

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!