‘Hθελε αλλά δεν μπορούσε ο ΑΟ Τρίκαλα, δίκαιη πρόκριση για Παναργειακό

Το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Παναργειακό ήταν εκ των προτέρων ιδιαίτερα δύσκολο για τον ΑΟ Τρίκαλα που ειχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα να παίρνει δίκαιη πρόκριση επικρατώντας με 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν κατά κράτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έδειξαν την ποιότητά τους και εκμεταλλεύτηκαν και πάλι κάποιες αμυντικές αδυναμίες των κυανέρυθρων, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Για τα Τρίκαλα, έτσι και αλλιώς το κύπελλο Ελλάδος δεν αποτελούσε φέτος βασικό στόχο, καθώς το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, δίνοντας ικανοποιητικό παρόν στο δημοτικό στάδιο.

Τα γκολ

Στο 33′ ο Τσιώλης έβγαλε σέντρα, ο Κονέ σούταρε, ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε επάνω στη γραμμή της εστίας και ο Τσάνι σκόραρε με σουτ.

Στο 42′ ισοφαρίζει η ομάδα των Τρικάλων, με τον Σάαντο να γυρίζει την μπάλα με κεφαλιά στον Συνοδινό, αλλά λόγω λάθος υπολογισμού πέρασε μέσα στην εστία μας και αμέσως μετά την σέντρα, ο Παναργειακός παίρνει πάλι το προβάδισμα με σουτ του Κωστίκα μέσα από την περιοχή.

Στο 62′ έδιωξε ο Τσάνι σε διεκδίκηση, πήρε την μπάλα ο Τσιώλης και σκόραρε σε τετ α τετ!

Στο 79’ τα Τρίκαλα προσπάθησαν να μειώσουν με σουτ του Σκούπρα που έφυγε ελάχιστα άουτ όπως και κεφαλιά του Αλεξίου στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργαρίτης (Κέρκυρας) με βοηθούς τους κ.κ. Μίχο, Μάνο (Λάρισας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Νίκο Σκόνδρα του ΑΟΤ και Τσιράκη του Παναργειακού.

ΑΟ Τρίκαλα (Μάικ Σνούι): Γκέκας, Σκούπρα, Σινγκν (81’ Βλέτσας), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Μπραντίτσας (62’ Μάγγος), Βαλίντ, Λουκάς (72’ Μπέκας), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (72’ Πατρώνης), Αλεξίου

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Καρέλης, Φούφλια, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (85’ Καρυπίδης), Κονέ (46’ Χατζηδημητρίου), Τσιράκης (70’ Μιλτιάδης), Παναγιώτου, Κωστίκας (85’ Καρντόζα), Κουγιάνπα (59’ Αλιατίδης)

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα