H υπερπροσπάθεια, το “ντου” και οι άφαντοι “σωτήρες”

*Συγκλονιστική ήταν για ακόμη μία φορά η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα, στο ματς με την ΑΕΛ. Μπορεί να επήλθε η ήττα, αλλά κρατάμε ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Και εάν δεν ερχόταν το κρύο γκολ του 76′ πιθανότατα οι κυανέρυθροι θα έπαιρναν το βαθμό απέναντι στους βυσσινί.

*Και μιας και μιλάμε για την ΑΕΛ θα πρέπει λίγο να αντιπαρατάξουμε τους παίκτες των δύο ομάδων και τα συμβόλαιά τους, για να καταλάβουμε το πόσο χαώδης ήταν το Κυριακάτικο ματς η διαφορά δυναμικότητας.

*Το παιχνίδι παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα, καθώς ο Ηλίας Αιβάζογλου μαζί με το Σαμολαδά εισηγήθηκαν να μην ξεκινήσει, δεδομένου ότι φίλοι της ΑΕΛ μπήκαν με ντου, όπως προκύπτει στο πέταλο του γηπέδου, δίχως να πληρώσουν το 20 ευρω.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κούγια καταδίκασε το γεγονός, ενώ στη συνέχεια στράφηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά εκείνων που μπήκαν παράνομα στο γήπεδο.

Φανταστείτε να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στα Τρίκαλα, δηλαδή ο Αιβάζογλου να τα έχωνε με τέτοιο τρόπο κατά οπαδών, θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες.

*’Οσον αφορά τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις προς το πρόσωπο του Αιβάζογλου, εκείνο που έχω να πω εγώ είναι ότι την ώρα του αγώνα, που οι ποδοσφαιριστές καταθέτουν ψυχή στο γήπεδο, είναι άτοπο το να υπάρχουν τέτοια γεγονότα στην κερκίδα. ‘Οσοι έχουν τα παράπονά τους, θα μπορούσαν να πιάσουν τον πρόεδρο πριν το ματς ή μετά τη λήξη και να του τα χώσουν. ‘Οχι όμως την ώρα του παιχνιδιού. Εκτός και αν δε μας νοιάζει το καλό της ομάδας και δε θέλουμε να υλοποιηθεί ο δύσκολος στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

*Επειδή ακούγονται διάφορα ότι ο Αιβάζογλου κρατάει την ομάδα όμηρη, η αλήθεια είναι ότι από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι όχι απλά πουλάει, αλλά ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Δηλαδή τι άλλο να πει για να φανεί ότι θέλει να φύγει;

Το θέμα είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες, απ’ όσο τουλάχιστον γνωρίζω, δεν εμφανίστηκε κάποιος “σωτήρας” για να μιλήσει ή να διαπραγματευτεί μαζί του.

Γιατί, απ’όσο ξέρω σε όλες τις ομάδες που πωλούνται υπάρχει μία διαδικασία. Ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει στον ιδιοκτήτη, καταθέτει κάποια πρόταση και εν συνεχεία δρομολογούνται εξελίξεις.

*Εδώ, που είναι τώρα οι ενδιαφερόμενοι και τι περιμένουν για να πάρουν την ομάδα; Να υποβιβαστεί ενδεχομένως στη Γ’ Εθνική , ή μήπως θέλουν ο Ηλίας να χαρίσει;

Ο τζάμπας πέθανε…

*Πάντως, η ήττα της Κυριακής πιθανώς να βοηθήσει ως προς τη διαπραγμάτευση της ΠΑΕ Τρίκαλα με την πρώην ομάδα του Περλιέσει. ‘Ισως να έχουμε ευχάριστα, εντός των επόμενων ημερών και να ανοίξει ο δρόμος για 2-3 προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

‘Ιδωμεν…

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα