H Λυγαριά τη νίκη σε ενδιαφέρον φιλικό κόντρα στην ΑΕΤ

Στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο Λυγαριάς ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχτηκε σήμερα την ΑΕΤ σε ένα  ενδιαφέρον παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Παρά τα βαριά πόδια, είχαμε ένα ματς με κάμποσες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τη Λυγαριά να παίρνει τη φιλική νίκη χάρη σε ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γάκη από τα 30 μέτρα, μόλις στο 1′, το οποίο δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο πορτιέρο της ΑΕΤ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά και με την έναρξη της επανάληψης όταν ο Χονδρογεωργόπουλος βρέθηκε φάτσα με το 2-0, το οποίο αρχικά εξουδετέρωσε παίκτης της ΑΕΤ επάνω στη γραμμή και εν συνεχεία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ΑΕΤ ανέβασε στροφές στη συνέχεια είχε και εκείνη τις ευκαιριες της, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε, αλλά τους δύο τεχνικούς Νίκο Κακούσιο, Φώτη Στάμο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Λυγαριάς:Καναβος,Κουρκουνης,Στεφανου Γ,Στεφανου Δ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΛΙΑΚΟΣ Φ,Χονδρογεωργοπουλος,Σαριωτης Χ,Κοθρας,Παύλου,Γακης

‘Επαιξαν κ οι ΖΥΓΟΛΙΚΑΣ Μπελετσιωτης Σαριωτης Γ,Κερασιωτης,Τζιωρτζιωτης,Κ Αθανασιου Κ, Αθανασιου Δ

ΑΕΤ: Ντοτα Ι.,Τσιοβολος Π,Βουτσελας Ε,Σαλαρι Φ,Σκρεκας Β,Νηστας Χ,Τσιοβολος Α,Κακαρατζας Κ,Βραζαλης Δ,Αγγελης Ν,Χαλδεος Μ
‘Επαιξαν και οι:Ψαρης Δ,Ταμπουρας Α,Μπιλιαλης Ι,Τεγος Κ,ΘεοφιλουΣκερντι Α,Πασχαλης Δ,Βασδεκης

Related posts

Ξεκινάει ο όμιλος των Μετεώρων για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική-Το πλήρες πρόγραμμα

Με τρεις αθλητές οι Pretorians του Ηarlem Fight Gym στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Grappling

Τα συλλυπητήρια του Ασκληπιού για το χαμό του Τάκη Παπαγεωργίου