H επόμενη ημέρα θα βρει ακόμη πιο δυνατό τον μπασκετικό ΑΟ Τρίκαλα

Ο μπασκετικός ΑΟ Τρίκαλα έδωσε και φέτος σκληρή μάχη για να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, ωστόσο, στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ κόντρα στον Αλμυρό και πλέον κοιτάζει την επόμενη ημέρα.

Μία ημέρα που αναμένεται να τον βρει ακόμη πιο δυνατό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον να εμπλακούν με την ομάδα κάποιοι ιδιαίτερα δυνατοί επιχειρηματίες της πόλης που σε συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες ανθρώπους θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία πολύ ισχυρή ομάδα.

Πέρα όμως από αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι ψήνεται μπάσιμο στον μπασκετικό ΑΟΤ και ανθρώπων με ιδιαίτερες γνώσεις και μάλιστα ένας εξ’ αυτών έχει πολύ μεγάλη προσφορά στο Τρικαλινό μπάσκετ από διάφορα πόστα.

Μάλιστα, τον επόμενο μήνα αναμένεται δρομολογηθούν οι πρώτες εξελιξεις για την επόμενη ημέρα και παράλληλα να παρθούν και οι πρώτες αποφάσεις, με στόχο τη νέα αγωνιστική σεζόν οι κυανέρυθροι να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν μισό και φέτος, δηλαδή την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Related posts

Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

ΑΟ Τρίκαλα: Συστάθηκε 5μελής επιτροπή-Το πρόκριμα σε Καγιούλη

Γ’ Εθνική: υποχρεωτικά δύο παίκτες κάτω των 21 στην αρχική ενδεκάδα