H Dream Team που δημιουργείται στα Τρίκαλα και οι επόμενες κινήσεις

Ενθουσιασμό στους Τρικαλινούς φιλάθλους του μπάσκετ έχουν προκαλέσει κατ’ αρχήν η απόφαση των δύο Τρικαλινών ομάδων να συγχωνευτούν εις σάρκαν μία και τη δημιουργία της Trikala Basket και εν συνεχεία οι κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Η νέα διοικούσα επιτροπή με Πρόεδρο τον Κώστα Σκρέτα εμφανίζεται πολύ δυνατή και είναι δεδομένο ότι θα μπορέσει και με το παραπάνω να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, είτε αυτή έχει να κάνει με πρωταθλητισμό στη Β’ Εθνική, είτε με μία καλή πορεία στην Α2′ κατηγορία.

‘Εως τώρα στη νεοσύστατη Τρικαλινή ομάδα έχουν ανανεώσει οι Κολότσιος και Τριανταφύλλου, ενώ είχαμε και τη σπουδαία μεταγραφή του Βαβάτσικου.

Τα καλύτερα όμως έρχονται για τα Trikala Basket. Είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση και του πολύπειρου Λόλα από τη Νίκη Βόλου, ενώ από κει και πέρα, η διοικούσα επιτροπή σε συνεννόηση με τον προπονητή θα κινηθούν για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ και ενός σέντερ, δύο κινήσεις που επίσης θα είναι δυνατές, ενώ δεν αποκλείεται και κάτι ακόμη, ανάλογα την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά την παραμονή των Δέσπου, Θέου,  αλλά και του Ψύρρα, ενώ αντίθετα δε θα συνεχίσουν οι Αμπράζης, Παππάς,  με τον πρώτο να μετακομίζει στην Αθήνα και το δευτερο, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον ΑΣ Καρδίτσας, να παραχωρείται στους Σοφάδες, που θα αποτελέσουν τη νέα σεζόν θυγατρική ομάδα του ΑΣΚ.

Συμφωνία δεν υπήρξε και με τον Τσιαβέ, που επίσης δε θα συνεχίσει στα Τρίκαλα.

Τέλος, ο Μαυρογιάννης που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο, εκτός απροόπτου θα κλείσει στο Βίκο Ιωαννίνων.

Το μόνο βέβαιο για τα Trikala Basket είναι ότι με το ρόστερ που θα διαθέτει φέτος θα προσφέρει όμορφο ελκυστικό θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθεί τα παιχνίδια τους στο δημοτικό κλειστό, ενώ και η κίνηση των διαρκείας είναι αρκετά ικανοποιητική.

Θα πρόκειται για μία ομάδα πληρέστατη σε όλες τις θέσεις και με αρκετές επιλογές για το Χάρη Φόρο που θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαχειριστεί ένα

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αισιοδοξούν ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στα μπασκετικά Τρίκαλα, δεν αποκλείεται να φέρει όχι απλά μία άνοδο στην Α2’, αλλά και ακόμη περισσότερα πράγματα στην πορεία.

 

Related posts

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς

Απίστευτη κοσμοσυρροή κάθε Δευτέρα πρωί στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)