H απονομή του πρωταθλήματος στον Κεφαλοβρυσιακό, που γιόρτασε με πλουσιοπάροχο δείπνο την άνοδο(PICS)

O Kεφαλοβρυσιακός κατάφερε φέτος να ανέλθει στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία έπειτα από 41 ολόκληρα χρόνια και οι άνθρωποί του έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ευτυχείς, αλλά και περήφανοι για τη σημαντική αυτή επιτυχία.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, είχαμε τη στέψη των πρωταθλητών του Β’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής, οι οποίοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια και φυσικά το αντίστοιχο κύπελλο.

Παράλληλα, δόθηκε και ένα φιλικό παιχνίδι με το Δικέφαλο Πυργετού, που είχε ωραίο θέαμα και ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Την απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης, ενώ μετάλλια έδωσε και το μέλος της ‘Ενωσης Δημήτρης Κουτσώνας.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και η χαρά μεγάλη και ακολούθησε ο προβλεπόμενος πόλεμος της σαμπάνιας, σε όμορφες εικόνες κεφιού για όλους.

Για αυτή τη μεγάλη επιτυχία έχουν όλοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γρηγόρη Σταθόπουλο, τον προπονητή Κώστα Αλέξη, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, αποτελούμενο ως επί το πλείστον από γηγενείς ποδοσφαιριστές και πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας, ενώ υπάρχουν και 4 16άρηδες και φυσικά οι παίκτες που είναι και οι πρωταγωνιστές εντός γηπέδου.

Η ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού να αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δικέφαλο Πυργετού για την παρουσία του στη φιέστα ανόδου.

Με την ολοκλήρωση του τελετουργικού και των απονομών άπαντες μεταφέρθηκαν στην ταβέρνα “ο μπακαλόγατος” όπου η διοίκηση παρέθεσε ένα πλουσιοπάροχο δείπνο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, το οποίο έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

‘Απαντες έκαναν τον ευχάριστο απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ ακούστηκαν και κάποιες πρώτες σκέψεις για το τι θα γίνει τη νέα αγωνιστική σεζόν και κάπως έτσι έπεσε η φετινή αυλαία για τον Κεφαλοβρυσιακό, σε μία χρονιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τις απονομές και το δείπνο της ομάδας:

 

Related posts

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς

Απίστευτη κοσμοσυρροή κάθε Δευτέρα πρωί στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)