Γύρος από…άλλο πλανήτη στα Τρίκαλα στο αγαπημένο Fast Food Φαν

‘Οποτε γίνεται κουβέντα για γύρο, ή επιθυμούμε να απολαύσουμε γρήγορο, αλλά και παράλληλα ποιοτικό φαγητό, στα Τρίκαλα, το μυαλό μας αυτομάτως πηγαίνει στο Fast Food Φαν.

Mιλάμε για το μαγαζί που εδώ και δεκαετίες προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις στους Τρικαλινούς, έχοντας εξελίξει την παρασκευή του γύρου και μετατρέποντάς τη σε μία πραγματική τέχνη.

Μία τέχνη που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους και για το λόγο αυτό το Φαν , έχε αποκτήσει εξαιρετική φήμη, ενώ καθημερινά εκατοντάδες Τρικαλινοί περνούν τις πύλες του, απολαμβάνοντας λαχταριστό γύρο σε κοτόπουλο και σε χοιρινό που γίνεται ανάρπαστος.

Παράλληλα, στο Fast Food Fan μπορείτε να γευτείτε μοναδικά μπέργκερ, σάντουιτς, τοστιές , τα πάντα σε μοναδικές τιμές και με την υπογραφή του κορυφαίου ταχυφαγείου της πόλης μας.

Και τώρα που ο βαδίζουμε προς το Καλοκαίρι και ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά, στο Φαν μπορείτε με την παρέα σας να καθίσετε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απολαμβάνοντας εκεί τα αγαπημένα σας εδέσματα.

Για όσους πάλι επιθυμούν να τα απολαύσουν στο σπίτι ή το χώρο εργασίας τους, το Φαν έχει προνοήσει και για αυτούς, καθώς λειτουργεί τμήμα Delivery.

Οπότε, με ένα τηλ στα 2431070558 και 2431026476, η παραγγελία φτάνει άμεσα στο χώρο σου.

Κάθε Πέμπτη το κατάστημα παραμένει κλειστό.

Γιατί σαν τους γύρους του Φαν δε θα βρεις πουθενά…

  

Related posts

Από πότε έχουν άποψη για τον ΑΟ Τρίκαλα οι…εραστές των εράνων;

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ-ΠΑΟΚ ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE

Ξανά σε 4 ομίλους η Γ’ Εθνική τη σεζόν 2024-25